Hatice_basyol43 gulsahbaydemir kucagina almayi nasip etsin insallah benimde olum 1 yasina girecek 7bucuk aylik hamileyim 🤦♀️😂
xfundaaa gulsahbaydemir allahım kucagina almatı nasip etsin ins benimde 8 aylik oglum var korkuyorum 2 olmasına ben 3 4 sene diyorum eşim 1 yaşına girsin 1 tane saha diyor
gulsahbaydemir Hatice_basyol43 teşekkür ederim ☺️ ay çok güzel, sağlıkla sıhatle kucağınıza alın inşallah ☺️
Defnekayra Hatice_basyol43 nasıl cesaret ettnz bnada soleyın uykusz bıtkın yorgun nasıl cesaret benıdew cesaretlendrn 🤣🤣🤣 sanırım 10 yıl düşünemm belkıde hıç
Yusufyigit-1 gulsahbaydemir maşallah Rabbim hayırlı etsin. Erken olmuş ama yapicak bişey yok beraber büyürler artık🤞
MuazMirzaMihrimah Ecee9416 Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin.Salih Saliha evlat etsin inşallah🌸
tuval Bakma gücü var demekki! Sağlıcakla kucağınıza alın. Bakma gücü derken büyütme ilgilenme gücü ikiside sana bağlı çünkü. Cesaret edemem sanırım
gulsahbaydemir tuval teşekkür ederim, sağlık sıhatle doğsun yeter ki. Biraz yorulurum ama bakarım tabii ki 🙂
Demirac19 gulsahbaydemir hayırlı olsun 💕 Rabbim sağlıklı kucağa almayı nasip etsin inşaAllah 👐 darısı başıma 😊
gulsahbaydemir Demirac19 Teşekkür ederim, inşallah 🙏 1 hafta önce bende birine böyle yazmıştım çok şükür nasip oldu ☺️ size ve tüm isteyenlere nasip olsun 🌸