Alisa58 Pişmiş kızlarrr sdokremmmm sürüyorum 2 gündür komple yıkadım kızımııı kendini çok sıkıyor prima evyyy baby dönüşümlü kullanıyorum acaba evyyyt baby mı yaptı ilk defa böyle karşılaştım 2 haftadır kullanıyordum bilemedim 20 aydır prima kullanıyorudm ıslak mendil de prima hassas ciltler hangisi yapar acaba popo deliğimin orası geçende kanamıştı sok oldum hafifti :(
Deletedmom245 Alisa58 evy baby deneme paketinden vermişlerdi deneyeyim demiştim de demez olsaydım ilk anda pişik olmuştu çocuk Prima en iyisi bir se molfix pişik kremi de johnsons baby kullan çok güzel hemen geçiriyor
Deletedmom196 Alisa58 pişik kremi olarak hamazinc kullanabilirsiniz suducrem çok iyi değilmiş. Birde bebeğinizin cildi hassassa bez değişikliği yapmamaya dikkat edin.
sebnemrah Alisa58 geçmiş olsun bez değişikliği de pişik yapar sudocrem pişik onleyicidir pişik kremi sür geçmez ise travazol krem le karıştır mantarlı pişik olabilir
Alisa58 Deletedmom245 kokulu ıslak kullanmıyorum. Yenidoğan hassas cilt diye babası 6 paket almış gelmiş ıslak mendil önceden güzelde memnun kaldım acaba dedim o mu yaptı
Alisa58 Deletedmom196 sudokremmm bize çok iyi geliyor pişik oldugundaaa hemen geçiriyordu acaba kaç güne geçer popo arası
sebnemrah Alisa58 Canım bebekten bebeğe değişir çok sicaklanmasin kat kat giydirme ben mesela evimi 20-22° arası tutuyorum uzunkol atlet onun üstüne kısa kol penye giydiriyorum
anne15 Bulgaristan göçmeni yakınınız veya ürünleri satan varsa krem zrave var cok iyi geliyo biZ öyle gecirdik kullanıyoruzda antiseptik özelliği varmış hemşiremizde tavsşye etti
Medusaraf Alisa58 bez olarak Prima premium care ,krem olarak ilk önce desitin almıştım çok memnun kalmadım ,hamazinc kullanıyorum. Bence bezden olmuştur canım markette ıslak mendil Prima yok diye Molfix almıştım bebeğimin poposu hep alerji olmuştu
nazo58 Alisa58 canım bez değişikliği yapabilir ya da ıslak mendil değişikliği… travazol dene her bez değişimin de.. fakat bebeğin değiştiririm bezi kabul etmediyse tekrarlayacaktır alışana kadar..
OzcaNimet Alisa58 Geçmiş olsun. Benim oğlumunda poposunda çatlak oluşmuştu. Biraz zorlayınca kızarıyordu. Doktorumuz bize fito krem ile anestol merhemi verdi. İkisini karıştırıp sürüyorum. Çabucak geçiriyor.
nazo58 Alisa58 valla canım bol bol krem kullancaksin o zaman sık sık değiştir onu kullan gece prima bağlarsın o uzun sure duracağı için… neye alıştıysa devam et değiştirme artık.. bezler pahalı evet ama neye alıştıysa o yoksa çekersin.. ben ıslak mendilde yaşadım onu..
OzcaNimet Alisa58 Ben sürekli kullanıyorum o kremleri gün içerisinde kızarıklık gidiyor hemen. İnşallah sizin bebeğinize de iyi gelir.
Alisa58 nazo58 evet cnm ya uygun diye ilk başta birşey yapmadı birde ince beğenmiştim 2 gün önce sok oldum görünce 10 gündür kullanıyorum birşey yapmamıştı neyse artk tövbe primaylaaa tamamen devam aylık paket alıcam. Maasta
Cennetinsusu Ben pişik olunca arko kullanıyorum çok sürmeden geçiyor. Denemenizi tavsiye ederim. Bez küçük geliyorsa ondan da pişik olabilir. Ama büyük ihtimal bez veya ıslak mendil değişikliği yapmıştır.
Cennetinsusu Alisa58 Büyük ihtimal küçük gelmeye başladı. Alttaki yorumunuzu da okudum. 10 gündür birşey yapmadı demişsiniz. 10 günde yapmadıysa 10 gün sonra da pişik yapmaz. Benim kızım da pişik olmuştu. Meğer bez küçük gelmeye başlamış. O kadar krem kullandım ettim niye geçmiyor diyorum. O sıra tam yeni ek gıdaya geçmiştik yediklerinden diye düşündüğüm için bezin küçük gelme ihtimalini hiç düşünmemiştim 🤭 bezi büyütünce geçti. inşallah çabucak geçer.