Cigdemkuzeyatasoy Hazine_aykut n11 den ahşap salıncak yazarsanız bulabilirsiniz 45 TL ye almıştım şuan fiyat artmış olabilir
mucizeemmm Hazine_aykut rica ederim mama sandalyesi olarakta kullanıyordum annemlerde corona çıkınta kendi evime getirdim
Melekannesi_6 Ben 40₺ ye şu ipli salıncaklardan almıştım doğalgaz borusuna bağladım çok sevdi bebeklerini koyup sallıyor kendisi sallanıyor. Bide kaydırak aldım ama ondan pek memnun kalmadım
Zynp24 Bizde ipli aldık daha asamadık doğalgaz borusu tehlikeli olabilir duvarı delicek eşim de ne zaman bakalım.. Evde sıkılıyor kızım salıncak çok seviyor
Minnakelifim03 Zynp24 bimdeki ipli salıncağı aldık bizde ama daha bizde kuramadık. Burda bi yorumda okumuştum kapıya barfiks demiri aşıp salıncağı ona takabiliyormuşsun daha sağlam oluyor diyorlar. Ama ben yinede duvarı deldiricem barfiks demirini nerden bulayım şimdi
Melekannesi_6 Zynp24 Eşimde pek yanaşmadı doğalgaz borusuna da ben ısrar ettim zaten kışı atlatmak için kurdum evde oyalansın diye sürekli binmiyor zaten
Zynp24 Minnakelifim03 aa valla aynısı bizim aklımıza geldi eşim sipariş verdi barfiks sopası yarın gelecekmiş.. Kargoyla bişey almak da istemiyorum ama almış artık. Bu arada biz de bimden aldık.
19972017 Benim plastik var ipli tavanda çakılı takmaya yer var iki tane oturma odamın ortasında sallıyorum sürekli kendi flaan biniyor canım güzel oluyo🥰🥰