Gamzeren13 Miray2019 daha yeni başladım kullanmaya 10 aylık oldu oğlum hala saçım dökülüyor belki faydası olur diye d vitaminide kullanıyorum monovit
Tgbyldz Miray2019 doğumdam 3 ay sonrasına kadar kan ilacı mı ve decaviti kullandım canım düzenli doktorum söylemişti
Miray2019 Bende kullandım doğum sonrası 2,5 ay acaba zararı olur belki diye içmiyorum şimdi ama yiyeceklerden çok vitamin almıyorum kullansam nasıl olur bilemedim
Batu37 Miray2019 iç canım doğumdan hemen sonra başlıyorsun sağlık ocağına bebeğini kontrole gittiğinde hemşireniz sormuyormu
Zeytin_cekirdegi Miray2019 22 gün oldu doğum Yapalı decavit kulkanıyrm doktr kullnmamı söyledi ama ne Zamana kadar kullancam demedi. Onu da sorucam inş
Miray2019 Batu37 yok bişey demedi canım. Doktor kullan demişti süre demedi şimdi gidip soramıyorum bir aydın içmiyorum çocuğum 3,5 aylık
Miray2019 Batu37 üç aylık kontrole gitmedim canım aile hekimliği getirmeyin dedi bu ay çocuk doktorunda izlenim var onada gidemeyiz muhtemelen rota aşısını evde kendimiz yaptık menenjit aşısının zamanı yok mu şimdi vuruluyo oda:
Hazal2748 Miray2019 canım bende decavit kullanıyorum 7 aylık bebeğim var hala da içmeye devam ediyorum ben sormadan sağlık ocağındaki ebe bana demişti emzirdiğin süre boyunca içeceksin demişti
Batu37 Miray2019 ben 2 ay aşısına gittiğim de hemşire bana 3. Ayda aşı yok kontrol e gel dedi aşı içinde rota ve menenjit beraber aynı zaman da demişti rota aşısını nasıl yaptınız🙂
Hazal2748 Miray2019 canım emzirdiğin sürece içmenin zararı olmaz bence Çünkü vücudun Vitamine ihtiyacı var 7 aylık bebeğim var hiç bırakmadan içtim hala da içiyorum eğer sadece anne sütü alıyorsa bebeğin iç bence
balasininanasi Miray2019 Paketin içinde 10 15 tane kalmıştı. Sağlık ocağındaki doktorum onuda bitir yeter demişti
Miray2019 Batu37 eşim videolarını izledi ağızdan yapılıyo zaten kontrollü bir şekilde yaptık kusmamasıydı önemli olan kusmadı şükür.
Miray2019 Batu37 menenjitin beraber yapıldığını bilmiyorum daha ona zaman var diye biliyorum ben araştırayım bu konuyu
Saksak Miray2019 Bize doktorumuz menenjitle rotayı beraber yapacaktı ikisini birden bebeğim çok huzursuz zor bı bebek olduğu için hocam ikisini birden mutlak yaptırmak mi gerekiyor bu aralar iyice durmuyo artık dedim rota için evet mutlaka yapılıyo ama menenjit illa bu ay da olcak diye bişey yok 7. Ay da da yaptirabilirsiniz dedi o yüzden sadece rotayı yaptırmıştık bikac aya menenjiti yaptırcaz yani kesinlikle şu ay da olacak diye bişey yok ya da 13. Ay da tek doz olarak yapılıyor diye biliyorum menenjit için