Cennetinsusu Asafeymeninannesi Yaa bende bayılıyorum. Baktım da kimse yazmamış. ❤️ Eşimle kızımın cinsiyetini öğrenmeden önce konuşmuştuk. Pek olumlu bakmamıştı isme 😌 eğer ilerde oğlum olursa biraz baskı yapıcam 😁
Cennetinsusu Asafeymeninannesi Amin hayırlısıyla inşallah teşekkür ederim güzel duanız için 🤲🏻❤️ İnşallah yüreğinize dokunan minnoş bir isim bulursunuz. 🤲🏻
Eslemervaninannesi Asafeymeninannesi bi oglum olursa alparslan yada yiğit eymen düşünüyorum sizin eymeniniz varmis allah bagislasin alparslan yada yiğit nasil ?
Asafeymeninannesi Eslemervaninannesi Alparslan, Batuhan, Uygur, Metehan vs gibi isimler pek hoşuma gitmiyor 😌 Yiğit ismi güzel ama 😊
Bebegimucizem Asafeymeninannesi Oğlumun adı Arel 🥰 temiz dürüst kişi demek 😌 ama diğer oğlunuzla uyumlu olsun derseniz egemen 💜
Ocakhaziran Asafeymeninannesi mirza ismini bende seviyorum ama esimi ikna edemedim çok sert duruyo isim dedi
Asafeymeninannesi Ocakhaziran Yaaa 😊 İki taraflı onaylanan isim şart gibi 😌 biz anlaşamadık eşimle ilk oğlumun isminin konusunda. Kendisi Asaf dedi ben Eymen dedim ortak karara varıp Asaf Eymen olsun istedik 🙂
Asel58 Asafeymeninannesi Poyraz ismide hoş canım kızım oldu Asel koydum oğlum olursa Poyraz koyucam ☺️
Asafeymeninannesi Asel58 Allah gönlünüze göre versin o vakit 🤲🏻🤍 Öneriniz içinde çok teşekkür ederim 🌺