[silindi] CatBoy teşekkür ederim. Mastit olmam umarım. Hastanede yatmıştım mastitten 4 ay önce. Halsizlesmeye basladim. Sabah çok az sağdım memeyi bu halde görünce. Umarım süt kesilir ve mastit olmadan atlatırım.
[silindi] CatBoy hayır hala çok sert.memelerim gerilmekten kasiniyor hic bu kadar büyük memem olmamisti tamami sertlesti. 3.Gün oldu bugün .ne zaman iner acaba diye düşünüyorum tüm gün. Ağrımıyor artık. Dokununca ağrıyor. Bu kadar zor oldugunu dusunmemistim.
Melss [silindi] konu biraz eskimiş açılan başlıklardan en yeni sizin konuydu size yazayım dedim🙈 dostinex kullanıyorum bende akşam alacağım ilaçla 2 gün olacak ama hala gögüs ağrısı şişkinlik ve bezelerle dolu kocaman memeye sahibim sizin ilaçla kesme işlemi nasıl geçti merak ettim cevaplarsanız sevinirim 🌸
Ayazanne Melss süreciniz nasıl geçti merak ettim yeni bir mastit atlattım göğsümde bezeler de var ve süt fazlalığım var bu ilaçla sütüm kesilir mi lütfen yardım
fatmaydin [silindi] ilacı doktora gitmeden nasıl aldın ben istedim eczaneden vermediler. Doktorum yazarsa verebilceğini söyledi. Benimde öyleydi doluyordu nefes almakta zorlanıyodum baş dönmeleri falan oluyodu ve sıcak basıyodu sürekli. Sağıyodum ilk başlarda sağdıkça doluyodu bende bıraktım 3 4 gündür sağmıyorum yavaş yavaş düzelmeye başladı rahatsızlıkta vermiyo artık bi süre sağma 2 3 gün zorlanırsın belki ama sonra rahatlarsın.
[silindi] fatmaydin ben konuyu daha önce açmıştım. Tekrar aktif olmuş . Eczaneden eşime aldırdım ilacı belki sürekli gittiğimiz eczane olduğu için vermişlerdir.bilmiyorum. dostinex kullandıktan sonra sütümü sağma demişti ebem 2 gün meme şiş gezince internette arardım sağmak gerekiyormus. Zaten bir kere sağdım bitti.sut.
[silindi] fatmaydin ilaç kullanıldığı sürede sağmadım sütüm gitmedi 2 gün sağmadım. Mastit olurum diye korktum. Sağınca gitti süt . Bir daha da üretim olmadı.
MIRACAYAZINANNESI CatBoy merhaba bugün banada dostinex yazdı doktor. 2 gün sabah akşam yarım sonrada pazartesi perşembe yarim olarak ilaç bitene kadar kullan dedi. Göğüslerin şiştiğini yazmışlar burada. Nasıl olacak ben zaten sağarak veriyordum ve sürekli mastit olduğum için sutten keseceğim. Siz neler yaşadınız
CatBoy MIRACAYAZINANNESI 2 gün kullandım ilacı yarım yarım sabah akşam herhangi bir şişlik olmadı ilaca başladıktan sonra sagmadim da sagarsaniz süt üretimi devam edecektir ilaç bittikten sonra inmişti göğüslerim de bir sorun yaşamadım
MIRACAYAZINANNESI CatBoy siz emziriyor muydunuz yoksa yeni doğum mu yapmıştınız. Benim ilacım nerdeyse 1 ay sürecek
MIRACAYAZINANNESI BOLAHENK 8 tablet olandan verdi. Ilk 2 gün sabah akşam yarım tablet. Kalanı pazartesi perşembe yarim tablet olarak. Siz kullandınız mi
BOLAHENK MIRACAYAZINANNESI bende bugün başladım günde 1 tablet dediler, işe yarar umarım biran önce, antibiyotik almadım ya yanında o yüzden endişeliyim yine mastit olursam diye
cansuyu3 BOLAHENK merhaba umarım okursunuz bende yarın başlıcam günde bir tablet şeklinde 8tane var içinde hepsini mi içmiştiniz okdar çok mastıt oldumkı cok korkuyorum
BOLAHENK MIRACAYAZINANNESI öğle vakti 2 de emzirdim en son, bu saate kadar emzirmedim, şuan hafif hafif dolmaya başladı göğüslerim ama en çok gece emzirdiğim için gece fazlasıyla şişecektir, hiç sağmadım
kuzeyto @1#3989346 ben ilacsiz kesmistim, sagma araligini uzata uzata iki uc haftada baya bi kestim cok rahat oldu. Ama ilac nasil etki ediyor bilmiyorum tas gibi gogusle de durulmaz ki asiri rahatsiz edici birazcim sagsaniz nolurmus ki
MIRACAYAZINANNESI BOLAHENK ilacı inceledim diyor ki antibiyotikle beraber kullanımında etkisi azalır ilacın. Bir de bi sitede doktor cevap vermiş diyorki dostinex zaten apse yapmadan sütün çekilmesini sağlar ve yanında ilaç kullanmaya gerek yoktur diye. Arada kaldım