Meryem41 Merhaba kızım 5 aylık oldu ama geceleri çok sık uyanıyor sanırım sutum yetmiyor zaten sadece sağ gogsumu emiyor ,gece uyumadan önce tok tutması için ne verebilirim lütfen tecrübeli anneler yazarsanız sevinirim
mervenisam Meryem41 aynen benimki de haftaya beş aylık olacak geceleri sürekli uyanıyor kucağımda uyumak istiyor bir haftadır pertim çıktı uykusuzluktan ölcem artık iki gündür uyku eğitimine başladım bu sabah düne göre biraz daha iyiydi tüm gün mızmızlanmadan uyudu bakalım bu gece ne olacak çok korkuyorum 😞
mervenisam Meryem41 bu arada bende doğduğundan beri hip kullanıyorum çok memnunum Gün aşırı kakasını yapıyor
Bahar1425 Meryem41 bende pirinç unu yapıyorum içine elma armut koyuyorum. Öyle veriyorum 4. Aydan beri geceleri sık uyanıyor saat başı. Benim de sütüm azalmış dün farkettim. Pirinç unu yapıyorum 3 saat uyuyor sonra saat başı kalkıyor biberonda almıyor. Dün yoğurt çorbası yaptım verdim pirinçli 4 saat uyudu gece. Sonra saat başı uyan. Uykusuzluk ve yorgunluktan sütümüz azaldı.
Bahar1425 Meryem41 Eslifaslan benim ki Bebek sütlerini de içmiyor hepsini denedim smilac aptamil vs. Pirinç unu veriyorum irmikli meyveli yapıyorum
Bahar1425 Meryem41 pirinç unu zararı yok canım market bakkal heryerden var. 2 t. Kaşığı pirinç unu İçine 2 Tane Bebe bisküvisi. 1 çay kaşığı piriş su ile. Keçi boynuzu özü koy sonradan ılık ver yesin doyunca zaten istemez. Biraz sıvı yap mercimek çorbası kovanımın biraz koyu olsun ver yesin. Hazır mamaya güç yetmez bir de virüs var ki hiç alınmaz.
ernika Meryem41 Gece doymadığını düşünmüyorum öyleyse, hemen mama vermeyin bence kakası ve diğer aydan bu aya kilo alması normalse mama vermeyin bence. doktorunuz danışın, mamaya biberona alışmasın.
Fasulyeninannesi Meryem41 5 ay 23 günlük benimde aynı ama her uyandığında emmiyor açlık olduğunu düşünmüyorum sallanmak istiyor benimki sallayınca hemen uyuyor geri
Bahar1425 Meryem41👍 2 çay kaşığı yumurta sarısı. Bi çay bardağı yoğurt biraz tuz bi tatlı kaşığı un 2 çay bardağı kemik suyu yada tavuk suyu yoksa sadece su hepsini çırptım sonra bi tatlı kaşığı pirinç ekledim ocağa aldım kaynayana kadar karıştır sonra pirinç pişince indir pirinçleri ben ezmedim minik ve yumuşak olduğu için benim ki damağıyla ezdi tuttu. Ama çok doyurucu oldu.
Derya_Kuzusu Meryem41 5.ay bize de gece sık uyanmalarla geldi ne yazıkki 😱 acaba ortak Bi sorun mu ki diş ya da atak 🙄
Meryem41 Derya_Kuzusu benimki kesin dış cikrariyor çünkü akşamları acayip kizisiyor ve eli hep agzinda
Derya_Kuzusu Arkadaşlar pirinç unu sadece kof kilo yapar besin değeri yoktur. Bunu uzmanlar söylüyor siz neye dayanarak zararı yok dediniz. Öyleyse biz de kullanalım 🤷🏻♀️🙄