CansuBsrr Defne_beliz Evin aydınlıksa her yerden gün ışığı alıyorsa açık kalmasına gerek yok ama evin pek ışık almıyorsa ondan aç demişlerdir
Defne_beliz 2prens_annesii 2prens_annesii aynen besıge bende koydum ama gündüz oturma odasında yatıyor yanımda
Fasulyeninannesi Defne_beliz ben böcek görmüştüm bir kere bebeğimi kaçırmaya geldiğini bile söylediler fazla takmamak lazım denenleri
[silindi] Defne_beliz Böyle hurafelere inanmayın canınız istiyorsa kapatın hiç de bir şey olmaz gece lambası kullan o da sırf bebeğin kusar falan görmek için
Defne_beliz Bugsbunny evet sarılık olunca mavı ışığa yatırıyorlarmış ıste eskıler herseyı onlar bılıyor sankı
Defne_beliz Munisee bızımde yarın 2hafta olucak kapatıcam artık bende ara salonjnkını açık bırakırım olmadı
Munisee Defne_beliz aynen los bi oda lambasi illaki gerekiyir insan uyuyup uynmktn salak gibi oluyr en azindan gozunu acar acmaz bebegini gorebilcgn kdr los bi isik yeterli geliyor sana en uygun olani yap ama isigi acma😊
CansuBsrr Defne_beliz Evet bende hurafe diyordum inanmıyordum ama bazen koca karı sözlerini kulak arkası etmemek gerekiyormuş.
Defne_beliz CansuBsrr CansuBsrr duamızı eksık etmeyelim rabbım bızı de evlatlarımızıda korusun ınsallah