tosbikyanak-ela- Defne_beliz yanında 40 gün biri kalmalı yani bebekle sen yalnız kalmamalısın ışık falan bilmiyorum Bn yani bizim burda yok o senin dediğini bizim burda biri ölünce 40 gün gece açarlar lambaları
Defne_beliz tosbikyanak-ela- gündüz tekım de gece görümcem kalıyor aksıne gündüz teksem gece de tek kalabılırım dıye düşünüyorum zaten gece eşımde var
Defne_beliz AnneBebek1 bana 40 gün saçma gelıyor bazen de mantıklı gelıyor kafamda delı sorular 😂🤦♀️
Tgbh28 @Defne_beliz yaa yok canımm ☺️☺️ Benm kızım ilk doğduğunda sarılık oldu banada ışığa yatır gece gündüz yok sarı örtü ört sarı sarı giydir çeksin vs dediler her konuda böyle yorum yapıyolar tınlama 😂😂
Defne_beliz Tgbh28 sorma artık ıyıce psikolojim bozulmak uzere geldı mememın bırını tutmuyor yok demekkı onda sütun yok gelmıyor onu tutturmaya çalış falan 🤦♀️🤦♀️
Nnnnn Defne_beliz banada bi komşum öyle demişti ben hep kapattım açmadım gece hiç de bişey olmadı batıl inanç bence
CansuBsrr Defne_beliz Gündüz değilde geceleri aranın ışığını yakıyorum ben yatak odasına vuruyordu. 40lı kadını ve bebeği al karısı basar derler oyüzden
Seferdeniz Defne_beliz hastane doktor a korkuyorum da bazıları süt alerjisi vs diyor ama kusunca çok üzülüyorum gece de saat başı kalkıyor sizin nasıl