Aybuke_27 https://hizliresim.com/UBrHMw kızlar oğlum bir ay 16 günlük gögüs ağrısı diye post açmıştım göğüsüm sişmişti intihap gelmeye başladı ucu soyuldu kople yara oldu aşırı kötü oldu galiba mastit oldu şu an iyileşiyor şişti gitti ucu hala yara ama oğlum her emmede böyle kusuyor normal mi korkuyorum hastaneye de gidemiyorum 😔😔😔😭😭😭
Deletedmom819 Aybuke_27 senin göğsün kanıyor olabilir. Bizde hep kanlı kusarmışız annemin göğsü kanıyormuş emerken
Urasdeniz38 Aybuke_27 canim korkmana gerek yok o gogus yarandan kaynakli bende yasadim..bana doktorum kanli emzirme dedi o nedenle mamaya baslatti…gogus ucumada madecassol pomad kullandim…3 ayda zor gecti…suan oglusum 4 aylik
Deletedmom819 Aybuke_27 muhtemelen senin göğsün kanıyor. Çok acır bilirim…ayaklarımı yere vura vura emzirirdim🥺
GmzSnn Aybuke_27 göğüsler tamamen iyileştikten sonra düzelicektir😌 ilk aylarda olan birşey geçmiş olsun het emzirmeden sonra göğsünüzü kapatmadan bepanten sürün asla ihmal etmezseniz bir haftaya düzelir we geri gelmez
Aybuke_27 Urasdeniz38 inşallah benim de geçer bişey sorucam emzirirken sonra yara olmasa bile göğüs ucu göğüsleriniz sızlıyor muydu benim emdikten sonra çook sızlıyor baya Bi süre geçmiyor doğduğundan beri öyle
Deniznisa Urasdeniz38 kanlı göğsü emzirme demiş doktorunuz peki şişmedi mi göğsünüz benimde yara oldu da ???
Aybuke_27 Mineetik var da aldım kullanamıyorum memeye yapışmıyor naısl yapıcam bilmiyorum göğüs ucun yok fazla çocuk silikonla çekmeye çabalıyor o zaman da kan geliyor ama tekrar denerim suda kaynatıp kullanıcam dimi
Annekeki Memeden dolayi kanli kismi kusuyor. Gecen ablam da yasadi ayni seyi doktora da gitti hatta direkt sordugu meme ucunda yara var mi oldu ki vardi😬
monna Aybuke_27 Onun yerine awent göğüs kaşkanı alın bence. Her emzirmeden sonra da nipplecare krem sürün. Bir haftada geçecek emin olun 👍
Mrs_Sunshine Aybuke_27 Benim oğlum a kanlı kusmuştu hemen aklıma kötü şeyler geldi. Allahtan annem yanımdaydı korkma göğsün kanamış ondan kan küsmüş dedi gerçekten bakınca kanamıştı
Aybuke_27 Mrs_Sunshine canım zaten kıp kırmizi ucu derisi soyuldu zedelendi emzirirken kalbim sıkışıyor ağrıdan nefes alamıyorum kendimi sıkmaktan ölücem resmen işkence çekiyorum acısını anlatmaya ne desem yeteriz kalır o derece kötüyüm
Mrs_Sunshine Aybuke_27 Aynısını birebir yaşadım ve emzirmeyi bırakana kadar devam etti. O kadar yaraydı ki bebeğim emmeyi bırakmalı 2 ay olmuştu hala acısı geçmemişti
Aybuke_27 Mrs_Sunshine bişey sorucam emzirirken sonra yara olmasa bile göğüs ucu göğüsleriniz sızlıyor muydu benim emdikten sonra çook sızlıyor baya Bi süre geçmiyor doğduğundan beri öyle
Mrs_Sunshine Aybuke_27 Evet öyleydi hangi marka krem kullanıyorsunuz? Böyle devam ederse bebeğiniz meme reddi yaşayabilir. Sonuçta sizin istemediğinizi hisseder. Ben çok pişmanım gümüş kalkan almadığıma