OzEnAr kızlar şu 10.000 krediye başvuran var mı bizde başvurduk ama bugün 3. gün cevap gelmedi sanırım herkese verilecekmiş doğru mu acaba bilginiz var mı kullanan var mı cevap gelen var mı :)))
Pispispis_06 OzEnAr bize de cvp gelmedi heralde çıkmayacak dedik ama bekliyoruz yine de hayırlısı 😊 ben istemiyorum aslında eşim çok istedi bakalım hangimizin dediği olacak 😁
Sumre0681_ OzEnAr herkese değil araştırılıyor şartları sağlayanlara veriyorlar hane gelirinin 5000₺ altında olması gerekiyor, yoğunluk olduğu için dönüş olmaması çok normal en geç iki hafta sürer dönerler
Serracik OzEnAr benimde 3. Gün hala cvp gelmedi çok avantajlı eski bankacı olarak söylüyorum eğer elinize para geçiyorsa aylık çekin bı köşenize koyun ben personel kredisi çekerdim onda bile faiz 2 buçuk 3 olurdu
ikibebeklibirannee OzEnAr Bizde başvurduk. İş garsbtisi olup ödeyecekler başvurursa daha iyi olur yoksa bir kaç ay sonra öderken sıkıntı yaşarlar. Biz yatırım mantığı ile alacağız altına çevireceğiz eğer çıkarsa.. 3-4 yıl sonea kullanmak için altına dönüşürücez hadi hayırlısı
OzEnAr Serracik valla bu kredi çıkarsa direk bebeğimin hesabına atıcam kalsın ilerki zamanlarda lazım olur iki üç borcumuz var öderiz rahat ederiz diye düşündüm inşallah çıkar
Bereninannesi_ Serracik eski bankacıymışsınız bişey sorabilir miyim size? Bizde başvurduk ama benim eşimin maaşı net olarak 5 binin altında ama brüt olarak yani daha fazla yatırıyolarmış gibi gözüküyor bi sorun çıkarmı acaba
Aslanduru Nereden basvuru yapılıyor hangi banka faiz kaç acaba kaç ay geri ödemesi Bilgi verirmişsiniz her kes kulanabiliyormu
OzEnAr Aslanduru canım ziraat halk ve vakıfbank faiz kaç bilmiyorum ama 10 bine 11bin oluyor sanırım 367 lira 6 ay ödemesiz bir kredi
1bocek1cicekannesi Aslanduru ziraat, vakıf ve halk bank 0,49 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz 6 Aydan sonra 360 küsür aylık ödemesi var 36 ay. Hane geliri 5k nın altında olan herkese verilecek diyorlar. Yoğunluktan dolayı bekletirler bu ayın sonuna kadar çıkar heralde
OzEnAr ikibebeklibirannee canım benim eşimde izne çıkartacaklar bende yatırım amaçlı düşündüm bebeğimin adına hesap açtım oraya yatırıcam iki üç borcumuzu ödedikten sonra krediyi ödeyebiliriz diye düşündük inşallah çıkar
ikibebeklibirannee OzEnAr inşallah şuan ev kredisi ödüyoruz biz. Ev kredisi maaş yükseldikçe rahatlayacağız tsbiki. Şimdide iyiyizde. Bir kaç yıl sonra borcsuz sekilde sıfır araba alabilmek icin bubu yatirima kullanacagiz. Bakalim eger cikarsa etiketle beni unutma olurmu? Nerden basvurdunuz?
OzEnAr ikibebeklibirannee bizde 2380 ev kredisi ödüyoruz canım :) inşallah çıkarsa etiketlerim biz halkbankasından başvurduk ziraati beceremedimm o yüzden :))
OzEnAr ikibebeklibirannee merhaba canım kredimiz anca bu akşam onaylandı unutmadım etiketledim seni :)
OzEnAr ikibebeklibirannee maşallah :))))) inşallah hayırlısı canım 5bin altında alan herkese çıkar ezannvakti :)
ikibebeklibirannee OzEnAr 5000 den az alıyoruz. 1360 tl ev kredisi ödüyoruz işte geçibip gidiyoruz. 3250 alıyor eşim
OzEnAr ikibebeklibirannee 2380 ödüyoruz 3700 alıyor eşim bin küsürle faturalar bebeğimin maması bezi falan sosyal hayat 0 hayırlısı inşallah
ikibebeklibirannee OzEnAr aZor vallahi ne diyeyim. Bizim kenarda biraz birikmiş var. Ama sıkışmıyoruz. Hatta dışarı çıkıyorduk hafta sonlari gezer tozardık amna bu virüs dolsyı evdeyiz. Bakalım ne olacak. İnşallah isteyene verirler ☺️