Gokcem01 2 buçuk aylık kızım var gaz yüzünden mamasını yiyemiyor aç bekliyor kaç saat meme emmiyor mama ile besleniyor sizde de öyle mi gazlı anneler gaz yüzünden yiyemedigi oluyor mu?????
Pelin87 Gokcem01 öyle oluyor maalesef, yüz üstü yatırın o şekilde yatmayı sevmedikleri için çabalarken gazını çıkartıyorlar, ayaklarını ve karnını sıcak tutun, sıcak su torbası koyabilirsiz
masterchefiniz Gokcem01 canım benim kızım 1 ay 16 günlük 40 na kadar sakin bi bebek ti gazi olmazdı ama. 6 gündür bi döngü halinde gazı var bi türlü rahatlamiyor Altan üsten çıkarıyor gazını ama genede sıkıyor kendini. Sancı anında mememi zor alıyor. Ben zorluyorum tutuyor. Tutunca bırakmıyor çünkü acıkmış oluyor sancı dan bilmiyor yavru. Farkında değil. Sen ısrarcı ol. Yorulsanda doyduğundan emin olana kadar ver . Çok zor. Denemediğim yapmadığım kalmadı. Geçecek bu süreç diyip. Bekliyorum 🙏
Nurbeyaz Gokcem01 mamasını değiştirin hipp combiotic alın gaz yapmıyor olan gazi da çıkarıyor karton kutuda olan değil plastik kutuda olanı alin
Seramsera Gokcem01 benim kızımda öyleydi ben ebeler yüzünden mama vermedim yok anne sütü bir damlada alıyorsa yeter kız hep açlıktan ağlıyordu memeyi almıyordu az emip bırakıyordu oda zar zor tecrübesizdim keşke sağıp biberonla deneseydim kaşık yerine sonra 4 cü ayda baktılar olmuyor mamaya başladı tabi artık geçti kilo alma dönemi azalmıştı ve üstüne zayıflamıştı mamayıda biberona alışmadığı için kaşıkla 6 ay verdim ama inanin ömrüm gitti çünkü içmiyordu hepsi saçlarına falan dökülüyordu onun için zorlayın midesi küçülmesin kızım 3750 geldi dünyaya ilk ay 5 kiloya ulaştı şimdi 3 yaşında 12 kilo 🙂
Gokcem01 Seramsera valla zorluyorum zaten ebeler çok biliyor ya kızım onlar yüzünden kilo kaybetti süt ver mama verme die 2.700 dogdu 2.400 düştü küveze aldılar dinlemedim sonra ebeleri mama verdim emmiyordu duymuyordu valla
Gokcem01 Ayseasyaa canm mama çok degistim doktor vermiyor o mamayı gazlı bebek olduğu için laktoz var o mama da daha çok gaz yapıyor kızım da
Seramsera Gokcem01 iyi yapıyorsunuz valla ben şimdi oğlumda onları dinlemiyorum memeyi red ettiğinde biraz mama veriyorum doyuyor yatıyor
biranne11 Gokcem01 Malesef canım 🤦🏼♀️ Ama gaz masajı çok iyi ben çok faydasını gördüm 5:55. Dakikadan itibaren başlıyor 😔 Bir deneyin isterseniz 😊
Gokcem01 Seramsera valla ne yapalım canm emmiyorsa mama vermemek için çocuğu açlıktan öldürelim mi Allah korusun. zaten benim kızım çok iştahsız birisi