Ebruonur Kızlar kanguru veya sling alıcam ama pek bilgi sahıbı dehılım hangısı daha ıyı ve saglıklı bide kullanıp memnun kaldıgınız marka nedır?
erdemmelif Ebruonur Ben iki aydir sling kullaniyorum..Cok cok memnunum brbegim de cok rahat ediyor..Ona koudugum anda uyuyor..
Birprensannesi_ Ebruonur tatlım slıng ı cok uzun sure kullanamıyorsun en fazla 3 ayına kadar kullanabılırsın kanguru al bence ben ıkısınıde aldım pişman oldum 5.5 aylıgız kanguruyu kullanıyıruz 3 aydan berı
DilekB_ Ebruonur canım benim kardeşim sling almıştı evde tek olduğu için bağlayamadı iade etti kanguru aldı. Sende evde teksen kanguruyuntavsiye ederim.. bende chicco nun kangurusunu aldım...
Durui Ebruonur ergobaby tavsiyemdir.40 günlükten itibaren kullanıyoruz taşıma ödüllü kanguru biz omni 360 modelini kullanıyoruz
Zeynepyagmur Ben bugün sling siparişi verdim bebegim küçük kanguru da oturtacagımı düşünmediğim. Kullanınca tekrar yazarım size
Sevde123 Sling yaklaşık 3 ay kullanılıyor ama kanguru yenidoğan dan itibaren 4 yasa kadar kullanılıyo aparatiyla bırlıkte. Ben mamadusbaby kanguru aldim çok memnunum kızım hem gazini rahat çıkarıyor hem içinde uyuyor
Bidamla Sevde123 ilk kullandığınıza kaç aylıktı bebeğiniz 7 kg ve üstü yazıyor sayfada kızım daha 25 günlük erken mı acaba almam için ?
Nereidd Bebek ne kadarlık? Sling 3 aydan sonra pek kullanışlı değil, ama yenidoğan aparatı olsa da benim içim rahat etmezdi küçükken sling çok işimizi gördü, uygun fiyatlılar da var eğer küçükse önce sling sonra kanguru derim ben.
AdaDeniz Sling ben hiç kullanamadım kızım sevmedi kanguru çok rahat ve kullanışlı onda gayet rahat ve mutlu
Happymother Kanguru kullanıyorum yenidoğan aparatlı almıştım 40 gunden beri kullanıyorum şimdi 3 aylığız çok seviyoruz
Nereidd Ebruonur hmm evet geçmiş sanki artık sling için. Kanguru için de ergonomik olmasına dikkat ben neko aldım çok memnunum sitesinde açıklayıcı videolar da var ( tuniko.com)
Ozgemir05 Ayy bende dün aldım oğlum 40 günlük oldu ve hep kucak istşyo asla rahat durmuyo inşaallah kanguru da durur da işimi gücümü rahat yaparım