Alyanur Komşularım hep covit sabahlara kadar kusuyorlar öksürüyorlar psikolojim çok.bozuldu aynı apartmandayız sağım solum altım üstüm hasta acil servis gibi heryerden ağlama bağırma sesleri geliyor nezaman bitecek bu illet ALLAHIM sen yardım et
AdaDefnemm Alyanur nerde otuyorsunuz lutfen hijyene temizlige daha onem verin moralinizi yuksek tutun
Ikrazumra19 Alyanur Allah yardimcimiz olsun en cokta evlatlarim icin korkuyorym sonra diyorum bana birsey olsa cocuklarim ne yapar valla deliricem hergun biryerimden belirti cikiyor psikolojim bozuldu iyice covid bitsin ilk isim psikologa gitmek olucak
Alyanur Ikrazumra19 ah canım zaten en büyük korkum o bana bisey olsa bu yavruma kim bakar bensiz 1 saat ayrı durmaz memede sabaha kadar düşündükçe psikolojim bittu
katmerliana Oyu de neden evreler sağlık kuruluşunda değiller ?ilgili kuruma bildirirdim sizin yerinizde olsam
Ikrazumra19 katmerliana cok agir olmayip ama pozitif olanlari evde tedavi icin gönderiyorlar malesef 18 binden fazla pozitif var bunlari hangi hastane alir
Ikrazumra19 Kumsal06 tedavi yontemini bilmiyorum ama nefes darligi olmayanlari filan eve gonderirip izole olmalarini soyluyorlarmis burda birkac postta gormustum ailesi evde tedavi olan varmis
cerennaslann Kumsal06 ağır olmayan vakalar evde tedavi oluyor.Nefes darlığı solunum güçlüğü kronik bir rahatsızlık yoksa ve durum normalse eve gönderiyorlar
Kumsal06 Ikrazumra19 Allah yardimcimiz olsun cok.zor sizde dikkat edin kendinize balkona dahi ckmayn etrafnzda cok varmis .s yada ailenizim yanina gidin yakndalarsa
Kumsal06 cerennaslann onu bilmiyodm ben herkesi hastanede tedavi ediyolar saniyorm Allahmm valla bende buluttan nem kapiyorm artk cildirdm galiba
Agg0207 Alyanur canm benimde kuzenimin sevgilisi covit onuda eve yollamışlar oda evde 14 gün geçirmesi gerekiyormş mecbur allah şifa versn herkese
Kumsal06 cerennaslann zaten her isteyene test yapmiyolar sanirm oyle duydm ama dogrumu acaba bilginz varmi