N-nil Kızlar bebeğim 7 ay 5 günlük ev tarhasi versem bir iki tatlı kaşığı sıkıntı olur mü siz kaçıncı ayda verdiniz not:sizin tecrübeniz önemli
Kevser61 N-nil 7 aylıkken vermıstım ama sevmedı. Mercımek corbası verdım bende mercımek ıcıyo benım kız 😌
Sumre0681_ N-nil bende 6,5 aylıkken verdim çok sevdi. Tuz baharat atmadan suyla yaptım şimdide kemik suyu katarak yapıyorum
Burcu582 N-nil ben verdim çoğu şeyi i.yumurta beyazı ceviz çilek inek sütü bal hariç her şeyi tattırdım yedirdim
N-nil Sumre0681_ inşallah sever çok sağlıklı ben içmiyorum küçükken tiksindim ama kızım içsin istiyorum ne kadar veriyorsun dokunmadı demi
Kevser61 N-nil kopugunu alıyorum pısırdıkden sonra baharatda koymuyorum ıcıne. 7bucuk aylıkken basladım 8bucuk aylık olcak nerdeyse sureklı vermıyorum haftada bır gun. Hıc bısey olmadı cokda sevıyor.
Sumre0681_ N-nil yok dokunmadı göz kararı yapıyorum bizimkine göre biraz daha koyu kıvamlı oluyor cezvede pişiriyorum iki seferlik çıkıyor ama tarhanada önemli beypazarından baharatı tuzu az olan tarhana almıştı annem
58vildan Ben 7 aylıkken vermeye başladım o günden beri baska birşey içmiyor her gün 2 kez tarhana çorbası içiyor 19 aylığız
MayneymisAltintop 6 ayda doktor tavsiyesiyle başladım. İlk başlarsa sevmemişti yalan söyleyemeyeceğim azıcık tuz eklemiştim öyle içmişti sonra azaltarak buraktım tuzu. Şuan 14 aylık hala tussuz her gün bir kase çorba içer
Balliturta N-nil bu bebeğinize bağlı , eğer allerjik bir bebek değilse 7. Aydan itibaren verebilirsiniz, benim kızım bir yaş olacak bu ay herşeyi verdim bal ,süt hariç ☺️