Kubraerdal Kızlar merhaba Dalin şampuan sanırım kızıma alerji yapıyo yüzünde kafasında sivilceler çıktı doktor krem verdi kullandık hafifledi banyodan sonra tekrar çıkmaya başladı putur putur kızımın yüzü yaşayan varmı ve hangi şampuan iyi sizce
MerveBH04 Kubraerdal mustela iyi diyorlar ama ben açıkcası almadım e bebeğin kendi şampuanı var gayette uygun fiyatı bizde bi sorun yaratmadı açıkcası onu deneyebilirsin tabi iyi gelirmi bilemem geçmiş olsun
Kubraerdal MerveBH04 Sum87 hayır ilaçla geçtikten sonra tekrar yıkayınca şampuanın yaptığını farkettim
Deletedmom276 Kubraerdal Mustela. İçeriği %99 doğal. Ayrıca Bebekler için kullanılan ürünlerin içerikleriyle bizleri aydınlatan muhendisinoglu hesabını (instagramda) öneririm. İnceleyebilirsiniz.
Ebruea Kubraerdal ben mustela kullanıyorum kuruma sivilcelenme hiçbirşey yapmadı. Biraz pahalı ama uzun zaman yeter. 3 ay 10 günlük bebeğim bir gün arayla yıkıyorum bir 3 ay daha kullanacak kadar var şişesinde
Mervea Kubraerdal ben doğduğu zaman1 kere dalinle yıkadım sonrasında bıraktık atopik dermatiti olduğu için biodermanın ürünlerine geçtik devamlı vücudunu nemlendiriyorum
[silindi] Kubraerdal ayni sorunu kızım doğduğunda yaşadım dalin yüzünden her yeri pütür pütür oldu en iyisi mustela ve bioderma atoderm serisi hiç alerji yapmıyorlar
[silindi] Deletedmom138 bebekten bebeğe değişiyor canım ama dalin %95 her bebeğe alerji yapıyor hala nasıl satılıyor anlamıyorum 🤦🏻♀️
Deletedmom138 [silindi] evet ya içeriği de çok sağlıksız onun yerine maddi imkanı olmayanlar e bebeğinkini alabilirler
Serene Kubraerdal Dalin içeriği itibariyle alerji yaratan ürünlerden.Doğal içerikli ürünler kullanmanız daha iyi olur.Biz mustela kullanıyoruz,çok memnunuz.Onun dışında minoris,babyme gibi daha uygun fiyatlı alternatifler var.
Eoyku Kubraerdal aynısı bizde de oldu bıraktım minoris baby kesinlikle tavsiye ediyorum fiyatı pahalı ama değiyor 👍
Coufy Kubraerdal dalin benim bebeğimdede sivilce yapmıştı yüzü çok kötü olmustu kafasında bile çıkmaya başlamıştı o şampuanı bırakıp johnson baby kullanmaya başladık allaha şükür bir daha sivilce çıkmadı
Kubraerdal Coufy evet canım kafasındada var çöm kararsızım herkes bişey öneriyor ne alacağımı bilemedim
Ebrarsuu Kubraerdal canım biz doğduğundan beri dalının hemen hemen çoğu ürününü kullanıyoruz sampuanda özellikle o kokusuna bayılıyorum ama bizde bi sorun olmadı kızım 14 aylık