AtaHanveAnnesi Hatırlayan vardır daha önce de oğlum yemiyor diye post açmıştım.. 8 ay 14 günlük oğlum, meyve yoğurt çorba muhallebi … ne verirsem asla yemek istemiyor. Yedirme çalışmalarım işkence gibi geçiyor sinirlerim harap oldu çözümü yok mu bunun 😔😔😢
Z-uma AtaHanveAnnesi canım iki kaşık alsa bile yeter zorlama zorlayınca daha çok işkence gibi geliyor geçenlerde benim bebeğimde hastaydı yemek istemedi önüne getirdim 1. 2 kaşık zorla veriyordum yemeyince bırakıp mama yapıp geliyordum resmen ek GıDayı bırakıp mamaya geçtik ama ben hep önüne getirdim öğünlerinde sonra sonda az az yiyor şimdi
[silindi] AtaHanveAnnesi eline bişeyler vermeyi denedinizmi? Mesela haşlanmış havuç brokoli patates minik yumuşak kekler falan? Kendi tutup ağzına götürmeye başlayarak yer belki. Kaşığa tepkili olabilir
AtaHanveAnnesi Sum87 iki tane dişi çıktı.. hep böyle hiç düzelmiyor inanın sabrımın son zerresine kadar dayanıyorum gerçekten hiç kolay değil
NurCelik Bizimde öyle çok secici geç basladik biz birde alerjiden dolayı tatlı şeyleri yiyor sebzede çorbada istemiyor çok yoruldum bende ama zamanla olacak sanırım bebekler ne isterse onu yapıyor çünkü 😔
AtaHanveAnnesi NurCelik önceleri seçiyordu meyve yoğurt gibi şeyleri yiyordu şimdi onu da yemiyor kapanıyor ağzını Allahım nasıl bi işkence bu
Eymenimmm19 Ah kuzum benim oğlum 10 buçuk aylık halen yediremiyorum bugün sabah 8 den 3 e kadar aç durdu gelde çıldırma kafayı yedim artık çocuk katı gıda istemiyor yoğurt yiyor bi tek çorba da içmiyor ne yapacağımı şaşmışım
AtaHanveAnnesi Eymenimmm19 ne güzel yiyen bebekler var ya bizim çocuklarımız niye böyle ki 😔😔 Allah yardımcınız olsun sizin de
arasbek 1 yaş 3 günlüğüz bizde biizm de iştahımız berbat yumrtayı hala yoğurtla karışım yer öğlen şehriye yoğurt çorbası tarhana hangisi var ikindi yoğurt akşam meyve yerdik Başka bşey yemiyor ama 3 gündür Bunları da yemek istemiyor artık napcm bilmiyorum 🤷♀️😞
OguzKZeynepH Benimde 6 ay 26 günlük resmen zorla 1 kaşık tatsın diye uğraşıyorum kesinlikle istemiyor sadece emmek istiyor nasıl alışacak nasıl geçicez bu süreci bilmiyorum :( sofraya çok meraklı ama ağzna koyunca itiyor. Tatlı muz elma vs yemiyor. Yoğurt sebze püresi yemiyor. Nasıl yapıcam bilmiyorum..
Nesli_sah OguzKZeynepH benim bebeğim de 6 buçuk aylık verdiklerimi öğütüyor. Zorlamak istemiyorum 1 çay kaşığını zor yiyor
AtaHanveAnnesi OguzKZeynepH ilk başladığımız zamanlar yiyordu oğlum. Keyifle yiyordu herşeyi bizimki de sonra istemedi. İnşallah düzelir 🙏🏻🙏🏻
Badevehande Anne sütüne düşkün müydü? Geç başlamış olabilir misiniz? Bende ne yesem kızım ona bakıyor diye 5 aylıkken tadımlara başlıcam sonra geç kalmak istemiyorum red ediyorlarmış
AtaHanveAnnesi Badevehande sütün gelmedi 25 gün emebildi sadece 😔 5,5 aylıkken başladık ek gıdaya ilk bir iki ay çok iştahlı yiyordu sonra kesildi iştahı hiç anlam veremedim .. şu an doktora da gidemiyoruz malum salgından dolayı iyice daraldım
[silindi] Badevehande benim kızımda öyleydi şuan çok güzel yiyor masa serim gozu masada:)) başlayın iştahı varsa herşeyin vitaminini alsın
NurCelik Elifozen canı isterse yiyor istemezse yok sabah yumurta sarısı hurma avokado pekmez cevizi karıştırıp veriyorum yada gün kurusu yulaf ezmesi değiştiriyorum öğlen sebze yemeği yapıyorum pek yemiyor ikindi meyve vermeye çalışıyorum onu yiyor akşamda öğlen yaptığım yemekten bakıyor tadına 1 2 kaşık öyle çok iştahla yediği söylenemez 😔
Elifozen NurCelik bizim ki hiç yemiyor 😓 aman alerji onu verme şunu verme dedi doktor sonuç hiçbirşeye alışmadı şimdi istemiyor
NurCelik Elifozen aynen bizimde kuzum 7 ayda başladık şuan 8.5 aylık ilk zamanlar ağlıyordum sinirden ama şimdi yavaş yavaş yiyor bide tatsız şeyleri pek sevmiyor bebekler ben içine kekik nane de koyuyorum artik yada bebek salçası da ekliyorum oyle az az bakiyor tadına