Prensesannesiii26 123yenianne hepsi aynı canım sadece CC leri farklı oluyor ve gerçekten gazida önlüyor ama kolik bir bebekse naparsan yap biberonla alakalı olmuyor ama gerçekten çok güzel bir biberon tavsiye ederim 🥰
123yenianne Prensesannesiii26 bir deneyeyim diyorum o da olmazsa yapacak bir şey Yok peki temizliğini nasıl hallediyorsunuz pipeti temizlemek zor oluyormuş sanırım
123yenianne Tulker_erm_34 Prensesannesiii26 ben nette bir geniş ağız yazan gördüm bir de optiom yazan vardı o yüzden bilemedim hangisi alınmalı
Prensesannesiii26 FulyaSK kapağı derken ben hep kaynatiyorum bir saat kaynıyor hiç öyle biseyle karşılaşmadım 🤷
Tulker_erm_34 123yenianne Fırçası var ince, zor değil kolaylıkla temizleniyor biberon temizleyici var uni marka ben onu kullanıyorum arada gıcır gıcır oluyor 👍
Tulker_erm_34 123yenianne Geniş ağız olanı almayın uzun var ne ağız diye geçiyor şimdi unuttum ama bizde onu kullandık arkadaşın önerisiyle çok iyi geldi ikinci bebeğime de İnşaAllah kullanacağız iki tane almıştık bir büyük bir küçük biberon ikili uygundu fiyatı
123yenianne Prensesannesiii26 aa içinden çıkıyor yani tamam teşekkür ederim bir de ben netten alıcam hepsi buradaya baktım ama orda numarası falan yazmıyor
Emircik 123yenianne bende avent kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyorum küçük cam şişe birde plastik aldım ama plastik büyük pek hijyenik gelmedi bende duydum bu biberonu cam Mı acaba
123yenianne Emircik ben avent den önce cam biberon kullanıyordum gece kırdım ve o gecem kabus gibi geçti kaşıkla sabah olmadı yani sonra avent pilastik aldım bilerek düşerse kırılmasın diye yine alırsam cam almam o yüzden
Prensesannesiii26 123yenianne internetten almadım ben canım o yüzden bilmiyorum başka sitelere de baksaydin bı
Tulker_erm_34 123yenianne Dr. browns doğal akış standart PP biberon benim aldığım şimdi int baktım bu güzeldi
123yenianne Prensesannesiii26 şimdi baktım bir doğal akış standart 250ml var bir de options geniş ağız 270 ml var
Prensesannesiii26 123yenianne evet canım avent demiştin galiba yani şuan hangisini kullanıyorsan ona göre yonlendireyim
FulyaSK AmineGlce Benim talihsizliğim o zaman Sterilizasyon makinesine her kullanım sonrası koyduğum için de olabilir. 😊