Ranyaa Seyyidee benimde yüzüm çok fena şuan 1 inci ayım doldu hiç bi değişme yok nemlendiricide bi gece bide sabah kullanıyorm dudaklarımada vazelin sürüyorum gayet iyi geliyo ve günde 2,5 litre su içiyorm inş bi faydasını görürüm
Seyyidee Ranyaa zaten genelde 2. Ay sonunda başlıyor kusma dönemi, bekleyin bakalım 👋🏼 Vazelin hiç kullanmamıştım ama eminim işe yarıyordur. Ben kola cips tüketirdim hiç dikkat etmediğim halde geçti gitti hepsi biraz sabır gerektiren bir ilaç
Ranyaa Seyyidee Peki yüz dışında vucutta bi değişiklik oluyo mu çünkü benm şuan boyun bölgemdede baya var hem leke hem sivilce
Kbrbydk Ranyaa bol bol vitamin alın o zaman. Takviye alabiliyorsaniz eğer mutlaka alın. Bu arada gerçekten çok güzel bir ilaç. Ben çok memnun kaldım 9 ay kullandım psikolojik olarak çok yıprattı çok sınırlı agresif biri oldum ama sonucu gerçekten muhteşem. 6 yıl oldu kullanalı hala cildim bebek gibi
Ranyaa Kbrbydk siz baya kullanmışsnz vitamin takviyesini yarın dr danışacamm çünkü bu aralar bağışılık bizim için çok önemli
Seyyidee Ranyaa inanır mısın benim dudaklarım dışında hiçbir yan etkisini görmedim sadece dudaklarım çatladı ama o bile çok hafifti
Hazalinannesi42 Ranyaa vucudumda pul pul dokulme ve nefes darligi yapti. Bi ara yolda yururken bayilcak hale geline solugu acilde aldim
Ranyaa Hazalinannesi42 aaa kötü olmuşsnz inş bende yapmaz çünkü bu aralar nefesimiz bağışılıkşımıx çok önemli bu vürislerden dolayı 🙏🏻 Allah korusun hepimizi