Fatma-asya ozgurkus aynen öyle yani çizgi daha belirgin birinde diğerinde belirgin değil daha hafif. İnşallah sıkıntı olmaz kıyamam yavrularımıza Allah korusun
ozgurkus kirpikuclari bizden bunun için 2 kez ultrason istedi ikiside normal ama pili asimetri diye yürümesini bekliycez dedi.
kirpikuclari ozgurkus yürümesiyle ilgili nasıl sıkıntı oluyormuş hiç duymadım açıkçası doktor önemli değil diyince üstünde durmadık
Nesli_sah ozgurkus benim bebeğim de aynı şekilde. 2.ayda ve 4.ayda kalca usg normal çıktı ama hala tedirginim. Hastaneye de gidemiyorum
ozgurkus Nesli_sah bi ben yaşamıyomuşum yani bu durumu 😪 doktor 4.ayda ne dedi peki normal çıkınca acaba
Nesli_sah ozgurkus özellikle poposunun pişik olan yerinde çok belli. Çizgilerin farklı olduğu. Doktora sorduğumda bacağını ayırabiliyor sorun yok kalça usg de normal demişti. Ama sanki daha da belirginleşti gibi geliyor
kirpikuclari ozgurkus ama değeriniz sınırdaysa ultrasondan sonra doktor herhangi bir uyarıda bulunmadı mı bizimki bariz değil doktor çok üstünde durmadı ama endişelendim şuan
ozgurkus kirpikuclari 2 kere ultrason çekildi 1.ve 3.ayında ikiside normal değerlerde ama yine de doktor yürümesini bekliycez ve ona göre ortapedi görebilir dedi.