0503 Merhaba arkadaşlar sizce SMA mı APTAMİL mi ben SMA kullanıyorum ama bebeğim hiç doymuyor mama ile mi alakalı aceba dedim bebeğim 28 günlük
0503 Bebegimucizem yanımda olsan bu hiç doymuyor dersin canım mamayı içiyor basıyo çığlığı ağzı hala ağrıyo bide sütüm az her daim emziriyorum da ama sürekli istiyo
Bebegimucizem 0503 kaç aylık bebeğin ne kadar arttırdın ? Sma cok güzel bir mama doyurucudur 4 ay kullandık çok da güzel kilo yaptı bize
0503 Bebegimucizem 28 günlük hemşire 30 cc ver dedi doymuyor 60 verdim yarım saat geçmeden Bida istedi 30 cc verdin hala istedi vermedim emmeden var tabi sütüm az olsada
Bebegimucizem 0503 bence mamayı azalt emzir sürekli. Hem sütün de artar. Açlıktan ağlamıyor belli gazı filan vardır her ağlamasında mama verme derim çünkü midesi daha çok küçük doymaması imkansız
0503 Bebegimucizem ama sürekli ağzı arıyor bnde sütüm çoğalsın die emziriyorum iki çekio gelmince çıldırıyo
Bebegimucizem Kalben17- evet her mama her bebeğe iyi gelmiyor maalesef bizi de aptamil mahvetti mesela
Kalben17- Bebegimucizem hadi ya oda size mi kilo yapmadı biz sma 5 ay kullandık çok az kilo aldı bebelac golda geçtim çok memnun kaldık bebeğimde sevdi ve çok yaradı şükür ki
Ummuscetinkaya 0503 mama konusunda bileğim yok ama onun ağzı sürekli arar bu zamanlar. Arama olayı 3 ayına girince biter. Gazı olan bebekte emmek ister o yüzden de aranır.
Bebegimucizem 0503 yok gelmiyo değil muhtemelen sütün tazyikli geliyor bebeğinde gaz yapıyor bebeğinde o yüzden kendini geriye atıyordur
Duruu1 0503 canım doyma konusunda bi bilgim yok ama hemşire tanıdıklarım sma nın beyin gelişimini destekleyen bi mama olduğunu söylediler ben 5 ayına kadar kullandım ama kuzum tadını beğenmiyodu yemiyodu
Eymenkaan Sende benim gibisun canim ayni 28 gunluk bebeğim 60cc yetmiyo artık 75e çıkardım ölçeği sütüm doyurmuyo ne yazıkki:( mama ile de nereye kadar idare edicem bilmiorum.
0503 Ummuscetinkaya ama gazı yokki gazı olunca ayaklarını çok çekiyor napmam gerek hiç bilmiyorum öle ağlıyor ki kendini parçalıyor mama verince susuyor bu kadar çok vermek istemiyorum