Istanbloem Bebeğim 3 aylık ve her emzirmeden sonra kakasını yapıyor, böyle birşey yaşayan varmı? Normal mi , değilse sebebi ne olabilir?
Teachermom Istanbloem Eger sut alerjisi yada ishal bulgulari yoksa iyi besleniyordur yada gazi coktur gazla atiyordur.benm bebegim gunde 4 defa falan yapar emerken gazla atar.Az az sik yapar.
Drnk Istanbloem benimde öyle süt alerjisinden süpheleniyorum ama belki de yanılıyorumdur yarın kakasını tahlile göndrricem
Istanbloem Teachermom ben alerjiden şüphelendiğim için süt ürünleri kuruyemiş balık dana eti domates kestim yemiyorum. Geriye bi tek kuzu eti ve ekmek kaldı sanırım. Alerji olabileceğinden şüpheleniyorum. Bir bucuk aydır yeşil kaka yapıyordu 2 haftadır bu saydıgım ürünleri kestim kakasının rengi normal ama mukuslu. Dudagının burnunun kenarında küçük kabartılar var boynundada gördüm bugün. Şu lanet virüsten dolayı biyerede gidemiyorum. Kafamda deli sorular
Istanbloem Drnk süt alerjisi olup olmadıgını bilmiyorum ama bi bucuk aydır yeşil ve mukuslu kaka yapıyordu. İki hafta önce süt ürünleri yumurta balık tavuk dana eti yemeyi bıraktım. Malesef virüsten dolayı biyere gidemiyorum
Teachermom Istanbloem Kaka rengi beni dusundurdu 1 hafta daha bekleyin bakalim cildi de duzelecekmi.Mukus bizde de oluyo.Hatta ilk dogdugunda yesil ve mukuslu oluyordu arada.Suan 4 aylik 1.aydam sonra duzeldi.Bende cok kafaya takmistim.
Teachermom Istanbloem Asiri huzursuzluk uykuya dalamama da oluyormus alerjik bebeklerde.Cok aci cekiyo demek ki yavrular😢😢
Gamzeli03 Istanbloem emziriyor ise. Göğsün den kan da gider o yüzden de olur benim de öyle olmuştu koyu yeşil yaptı bir panik hastaneye gittik ultrason yaptılar kan tahlili yaptırdık kaka tahlili yapıldı temiz çıktı meğer göğsüm den kan gitmiş i yüzden olmuş
Istanbloem Teachermom aynı şekilde bende cok kafaya taktım aşırı huzursuzum. Yurtdısında yasıyorum ben. Doktora gittik bir bucuk ay önce ama herseyi normal karsılıyorlar burda. Gazdan dolayı kakasının o şekilde oldugunu söylediler alerji olamaz heryeri kızarır diyor. Test yapmakta istemiyorlar
Teachermom Istanbloem Eevet kakada kan yada ciddi bir egzama olamdikca burda da onemsemiyorlar.zaten yapilacak sey diyet.ama bebek eger alerjik degilse anne bosa diyeti yapmis oluyo iyi gozlemlemek lazim
iyikianneyim61 Istanbloem ben ben benim kizim 3 ay 10 gunluk su siralar her emmme sirasinda kakasini yapiypr hatta gunde kac kez normalmi acaba die bende kendimce kuruntu yapiyorum
Istanbloem Teachermom of evet en üzüldüğüm şeyde o olur sanırım. Zaten hergün ne yiycem derdi var. Kalvaltıda sadece zeytin ekmek 😅 hayattan sogudum. Ama hersey bebeğim için. Bir süre daha denemekte yarar var diye düşünüyorum.