SaremAselim_0817 busra37 çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkar sonucun üzülme bağışıklığın güçlü olması lazm nasıl bi süreç oluyor canm
Kevserolgun busra37 insan önce evladini dusunuyo.. cok uzuldum Rabbim Şafi isminin hurmetine acil sifalar versin insallah :((
Rengin busra37 Allah buyuk inşallah bisey çıkmaz moral bozmak yok bebeğiniz için güzel düşünün. Allahim yardımcınız olsun dualarımız sizinle 🤲❤
GlshAliAsaf Rabbim şifanızı versin inşallah bir şey çıkmaz tv de Dr bebeğinizi maske eldiven takıp emzirin dedi ya da sağıp verebilirsiniz
Ayazmom08092019 busra37 Umarım en yakın zaman da sağlınıza kavuşursunuz. Öncelikle cocuk doktorunuza danışmalısınız 🎈 korkmayın,telâş yapmayın bu illetten bir an önce kurtulucaz Ins 🙏 sağlıklı günler
Sedanill busra37 cok ama cok gecms olsn dua edicez sana ve tum musluman alemine . Bizi bilgilendr olur mu inşAllah iyi hberlerini alırz . Rabbim yardmcın olsn
busra37 Hepinizden Allah razı olsun sağolun dualarınız için. Evimde tek izole oluyorum. Evet sıkışma ve gögsğmde nefes alırken batma hissi vardı. Yavrumu emzirememe nedenim ise ilaca başladılar o yüzden
Lykia busra37 çok geçmiş olsun öncelikle rabbim sana bir an evvel şafi ismiyle şifalar versin😔 yani sürekli psikolojik olarak bu hastalığı düşündüğümüz için sormak istiyorum yaşın kaç bir kronik rahatsızlığın var mı bir de tek belirti nefes alamamanmıydı?
MerveC busra37 cok geçmiş olsun bugün eşimle bizim boğazımızda kuruluk var böyle bir etki farkettiniz mi kendinizde
dilandevran busra37 Nereden bu virüsü kaptiginizi tahmin ediyosun canim bu arada cok geçmiş olsun inşallah korktuğuna uğramazsın
Hllugr busra37 bendede şuan aynısı var canim 40 günlük çocuğum var şüpheleniyorum o yüzden yarın göğüs doktoruna gideceğim hastaneye yatirmalarindan korkuyorum bende napacagim bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun
Kaanefuli busra37 çok çok geçmiş olsun inşallah 3 gün sonra negatif çıkar sen içini ferah tut bebeğinde mama verebilirsin
Defnemmm1133 busra37 Çok çok geçmiş olsun dualarım sizinle Rabbim tüm hastalara içinde size de acil şifalar versin inşallah