Esra-eymen3 Birminnosannesi bende her yerde duyduğum iki ay ara oyuzden kararsız kaldım bu ay da yaptırmakta.
Deletedmom388 Aleww Biz yaptırdığımızda özel muayenehanedeydik,doktorumuz istersen sen yapabilirsin yavaş yavaş dedi. 2 dozu da kendim yaptım☺️ Şırınga tarzı bir şeyin içinde yavaşça ağzına sıkıyorsunuz basit zaten.Salgından dolayı kendi yapan çok oldu burda👍🏻
Esra-eymen3 Saida_Safiye eğer öyleyse bizde yaptiralim bu ay. Ben aşı arslihiniy 2ay diye bildiğim için beklemeyi düşünüyodm.
Birminnosannesi Esra-eymen3 Doktorumuz da sağlık ocağındaki hemşire de 2 ay dedi. Hatta hemşire prospektüse baktı emin olmak için ama Şimdi ben de netten baktım prospektüse. 3 doz olan Rotateg (Rotarix 2 doz) aşısı için dozlar arasında en az 4 hafta olmalı yazıyor. Yani doktorunuzun dediği gibi de olabilir.
Saida_Safiye Esra-eymen3 bizim doktor öyle istedi bi sikintide yaşamadik bugun 3 doz verdim bir az huysuzluk yapiyor onun dişinde bi şey yok
Eymeneylul Aleww ben dun saglik ocağını aradim kendin verebilirsin dedi hemsiremiz bwnde aldim kendim verdim evde goturmek istemedim basit zaten sadece en az 1 2 saat emzirmeyin ac kalsin verireken kusmamasi icin
Esra-eymen3 Birminnosannesi çok aklıma takılmıştı.yardiminiz için çok teşekkür ederim sağlık ocağına goturmeden evde eşim yapar insaAllah