Purple13 Aleww ilk dozu kendin verdim geçen hafta. Sağlık ocağını Arayıp söyledim rota aşısı var geleyim mi kendin yap dedi.damla şeklinde yavaş yavaş sıktık ağzına
turkuaz1290 Aleww bende ilk dozunu yaptım geçen hafta eczaneden alıp kendim verdim ağızdan olduğu için sorun olmuyo sağlık ocağını aradım hemşire gelme kendin verebilirsin dedi biraz sağ biraz sol yanağa yavaş yavaş sıkarak bide gece verdim hareket edip kusmasın diye..yab etki olarak azcık ishal olabılır dedi takiıpte kalın yinede dedi ama çok şükğr hiçbir yan etkide yaşamadık
Hunilianne Aleww rota özel aşı. Eczaneden alıp kendiniz yapabilirsiniz. Ağızdan damla şeklinde. Bizimki iki dozdu.
Saida_Safiye Aleww bizim doktor getirmem kendim veriçem dedim bana heber sadaca dedi agizdan verildi için bi sorun olmaz
turkuaz1290 Aleww ypabilirsin bende öyle çok tereddüt ettim ama bişey olmaz Allahın izniyle bende sabaha kadar beklemiştim ☺️
Hunilianne Aleww bizde bir yan etkisi olmadi. Aşı zaten şekerli gibi bebek şapir süpür içiyor. Sadece yavaş yavaş verin ki kusmasin. Bi de eczaneden eve buz aküsüyle getirin aşıyi yapana kadar buzdolabında kalsın. Ateş ishal vs yapmadi bizde
Esra-eymen3 Rota virüs aşısınin aralıkları ne kadar olmalı. Biz 1.dozu 11 Mart’ta yaptık. Doktor 2.dozu 11 Nisan 3.dozuda 11 Mayıs’ta yapın dedi.
Deletedmom388 Aleww Yaptırdım. Siz de yaptırın bence.Zaten ağızdan damla gibi veriliyor bir doktora ya da sağlık ocağına veya alırken eczacıya sorun söylerler nasıl vereceğinizi bence,burda kendi yapan çok var.
Omer_Asaf81 Aleww cuma gunu 2.dozunu alip evde yaptik enjektor icerisinde zaten cok basit agzidan veriyorsun sadece soguk zinciri korumak gerek
Deletedmom388 Aleww Biz yaptırdığımızda özel muayenehanedeydik,doktorumuz istersen sen yapabilirsin yavaş yavaş dedi. 2 dozu da kendim yaptım☺️ Şırınga tarzı bir şeyin içinde yavaşça ağzına sıkıyorsunuz basit zaten.Salgından dolayı kendi yapan çok oldu burda👍🏻