Kereminannesiii Deletedmom132 bizde de su faturasını üç ayının ortalaması olarak kesmişler İstanbul’da
Deletedmom54 Deletedmom132 sındırgı da okudum.merkezde kalıyodum ama 🤗 bi top sahası vardı onun ordaydı evim 😎
Medusaraf Kereminannesiii nasıl yani 3 ay ne kadar kullandıysak mesela 3 ay 50 TL geldi bu ay da mı ortalama alınarak 50 TL civarı gelecek eğer öyleyse. Mantık olarak bir kârımız olmuyor
Kereminannesiii Medusaraf fatura gelmişte altında yazıyor koronavirüs kapsamında son üç ay tüketiminizin ortalaması alınarak tahakkuk edilmiştir diye
Doruk12 Medusaraf evet ortalamaya göre gelicek faturalar virüsten sonra da hesaplanacak dediler ama 🤔
hunilikadin Merhaba ben Bandırma’da oturuyorum bu ay faturalar yazılmıcak diye gönderi paylaşmışlar nasıl olacak şimdi bu ay ödenmicek mi daha sonra mı ödencek
Tu-ba1091 hunilikadin bu ay yazmaz bir dahaki ay çift fatura canımıza okur zaten Bandırma olarak suyu pahalı kullanıyoruz üstüne bide çift fatura sokar bize
Umutununannesi Bende balıkesir de yim bence Baska iş var bu işte ben sanmıyorum boyle bı iyilik yapacaklarını 😏