Tugbaolgnn Merhabalar 🤚🏼 Bebeğim Üç aylık bir göğsümden emiyor azalınca mızmızlanıyor ve ağlamaya başlıyor diğer göğsümden veriyorum susup emiyor 1 haftadır böyle sizce yetmiyor mu emzirme çayını tekrar kullanmaya başladım
iyikianneyim61 Tugbaolgnn yetip yetmediğini cisli bez sayısından anlayabilirsiniz ama o bazen banada oluyor bende öyle yapıyorum sonra bol su helva yesillik yiyip düzeliyor benim kizimda 3 ay 10 gunluk
Kereminannesiii Tugbaolgnn ikisini emebiliyor bir süre bebekler benim oğlumda öyleydi. Tek memeyle doymazdı. Şimdi TEK’ini emip bırakıyor
Tugbaolgnn iyikianneyim61 çıkatttığım bezleri normal olması gibi hatta bu aralar fazla bile işemeye başladı ama korku oluyoe insanda. Helvayı duymuştum çok süt yaptığımı birde onu falan deniyim umarım yardımcı olur 😌🙏
iyikianneyim61 Tugbaolgnn illaki insanda korku oluyor acaba sütüm yetiyor mu kilo alimi iyiyse doyuyordur bence:) inşallah olur 🤗
Cansumeryem Aleww evinizde tartı varsa önce kendi kg nuzu ölçün sonra ikiniz beraber çıkın tartının üstüne 100 200 gr bebeğinizin kıyafetlerinden çıkarın ben böyle yapıyorum
Kereminannesiii Aleww bebekler değişiyor. Bizde 3. Ayda meme reddi yaşadık sadece uyurken emiyordu şuan düzeldi çok şükür. Ama ilk üç ay hep ikisini de emdi kilo alımı da çok iyi oldu tabi. Şimdi tek emiyor büyüdü azaldı kilo alımınızda
Kereminannesiii Aleww kaç aylık bebişiniz pes etmeyin uykuya geçişte ya da uyanmadan emzirmeye çalışın ben öyle halletmiştim belki sizde de işe yarar
Defnecikkk Aleww zorlama ben zorladım git gide birakti işte. Şimdi sağıyorum o daha büyük eziyet emin ol uyurken emzir acikinca illaki emer etmediğinde kaldır gezdir tekrar emzir
Aleww Defnecikkk walla gece cok güzel uyanıo emio ama gündz sıkıntı sürekli takip ediorum ya uyumaya yakın alıorm kucagıma o ara veriorum yada uyanmaya yakın bi zamanda bide ben sık veriorm herhalde 2 saate dah yeni yeni emmediği için geçtm yoksa her saat veriodum şimdi 2 yi bile gecio 3 4 saat oluo