Fyzkcr Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum bebeği eymen olanlar İiçn , çok şımarık oluyorlar diyor herkes sizde durumlar nedir ☺️ Uslu olanlarınız vardır inşallah bunu birçok kişiden duydum ve sıkıldım artık bunu duymaktan
Annesinin-pasasi Fyzkcr ayy ben de duydum valla çevremde 3 tane Eymen var illlaallllaaaahhhhh ediyoruz 🙄🙄🙄
Busraa15 Fyzkcr harflerin isimler ve insanlar üzerinde de çok etkisi varmış mesela ğ harfi Kağan ismi çocuklara ağır gelirmiş daha var dı da aklıma gelmiyor
Fyzkcr Annesinin-pasasi eymen isminin anlamı talihli kişi manasına geliyor hani kötü bir manası da yokki taşısın anlamış değilim
Ilbilge Busraa15 ya benim oğlumun adı Hamza Kağan ağır geliyormuş derken nasıl bir etkisi varmış “ğ “ harfinin ?
Asafeymeninannesi Fyzkcr Huhuuuu 🥳 Aaa Eymen mii Allah yardımcın olsun,bittin diyen çookk oldu 🙂 Eymen isimli tanıdıkların minikleri fırlama 💨 Oğluma gelecek olursak aşırı hassas ve sinirli bir yapıya mevcut 🤷🏻♀️ Bakak görmek aşamasındayız 🧐🙃
Fyzkcr Asafeymeninannesi valla düşünüyorumda hangi çocuk yaramaz değil ki illakş bazı dönemleri çok hareketli geçiyor ☺️
Ceydakoruc Fyzkcr kız kardeşimin adı Zeynep Eymen ve dünyada tanıdığım en kibar duygusal sakin bir insan
Hcreymen Ben hiç duymamıştım ama zaten duysaydm gerçekten eymen koymazdım çünkü oğlundan sonra inanıyorum artık daha iki buçuk aylık ama bizi mahvediyo durmadan ağlıyo ama hiç durmadan uyku desen yok şimdiden devamlı kalkıp oturma peşinde doğrulma hareketi yapiyo gören herkes bu bi ayaklansin yerinde durmaz dio 🤔
Ssevey Fyzkcr Benim de oğlumun adı Eymen herkes öyle söylüyo ve bence hiç alakası yok evet zor bi çocuk ama yaramaz, şımarık bir çocuk değil çok şükür oğlum 💙
HamzasMomy Fyzkcr benimde çevremde var Eymen maşallah çocuk öyle çok yaramaz falan değil. Oynuyor güzelce annesiyle. Her çocuğun bir sıkıldığı zaman olur. Ama bizim Eymen akıllı uslu ☺️
Mom0870 Fyzkcr küçük kaynım eymen şuan 10 yaşında 4 buçuk yıllık evliyim daha yerinde durduğunu görmedim 🤦🏻♀️😀 ahahaha. Çok Zeki ama öfkeli ve şımarık. 6 yaşndayken misafirimin kafasına sehpa attı. Yani onu biraz ilgisiz büyütüyorlar bi de tekne kazıntısı elinde hep tablet var ama küçükken de durmazdı şimdi de durmuyor. Bi de müşterimin çocuğu vardı eymen o da hiç durmazdı kuzucuk 😀
Elifhanim Benm arkadasimin oglunun adi eymen masalalh suphanallah melek gibi cocuk hicte simarik falanda degl
karalim Küçücük çocuklara yaramaz diye etiketi yapıştırmaya çok karşıyım yahu… meraklıdır enerjiktir ama yaramaz denmese keşke
Esraabozdemir09 Fyzkcr Allah kolaylık versin bacım 😅 biraz fazla enerji dolu birazda hassas hemen kızıyor herşeye 😊 ama çok Zeki herşeyi hemen anlıyor 💪🏻
melis_duru Fyzkcr isimlerin etkilerine pek inanmıyorum. Yetiştirme tarzı ve doğuştan gelen özelliklere bağlı bence tamamen