busrasahinn Meryemserdar sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde 6 aya kadar su verilmiyor ek gıdaya ne Zaman başlarsan o zaman veriliyo diye biliyorum canım ben
[silindi] Meryemserdar Anne sütü su ihtiyacını karşılıyor. Mama kullanılırsa veriliyor. Tabiki sonra ek gıda da.
Deniz2961 Meryemserdar 2 bucuk aylık su verıyrm hatta suan bogazı tıkalı balgam var ıhlamur da verıyrm ama sekersz
Ogulveannesi Meryemserdar Ebelfezalininannesi bende doğduğundan beri veriyorum 5aylık emzirdikten 10dk sonra su veriyorum gazını çok rahat çıkartıyor 😊
Ebelfezalininannesi Ben dogdugundan beri veriyorum suan 5 aylık hem gazına hemde kaka yapmasına yardımcı oluyo
Servet Sevalseval mama yiyen bebeğe her beslenme sonrası verilmesi lazım. Dikkat et pamukçuk olmasın.
Seda1706 Sevalseval bizde mamayla besleniyoruz canım bende veriyorum ama dün doktora gittik kontrole ısrarla vermememi söyledi zaten ne kadar midesi var suyla doldurma mamada süt kıvamında sıvı mamasını yesin dedi benimde kafam karıştı açıkçası
Ebelfezalininannesi Ogulveannesi evet yine gaz problemi var ama okadar cok degil bu aralar her emzirdigimde veriyorum hicbir problem olmuyo hatta gaz ilaci almiştım onu bile cok nadir kullaniyoruz
Meryemserdar Doktorumuz sadece anne sütüyle beslenen bebeklerin suya ihtiyacı olmadığını söyledi ama çok huysuz çıglık atatak uykusundan uyanıyo ne yapacagımı bilemedim 🤷♀️
Ogulveannesi Ebelfezalininannesi bizde bir kez oldu gaz sorunu 2gün kullandım başkada kullanmadım su verilmez diyenleri anlamıyorum zaten🤦🏻♀️Ben nasıl bir mantık
Ebelfezalininannesi Ogulveannesi aynen bizim nasil suya ihtiyacimiz varsa onlarinda var zamaninda annelerimiz bize sekerli su veriyomus olsaydi bisey olsaydi bize olurdu
Ogulveannesi Ebelfezalininannesi yani bizde böyle büyüdük annelerimiz bizede içirmiş bu sayede suyu çok seviyorum ben yaz kış kendimi bildim bileli küçüklüğümden beri litrelerce içerim 🥰
Ogulveannesi Meryemserdar doktorların yarısıda verin diyor🤷🏻♀️Ben veriyorum eskilerde verirMiş zaten hiçbir zarar olduğunu düşünmüyorum hatta gazı çok kolay çıkarmasına yardımcı oluyor bu yüzden gaz problemi yaşaMadık 😊
Ebelfezalininannesi Meryemserdar icme suyunu kaynatip ılıtıyorum ben soguk icmiyo benim paşam ilk önce kasıkla vermeye basladim sana kalmis günde ne kadar vericegin benim oglum 5 aylik biberona koyuyorum 1 günde bitiriyo biberonu
Ebelfezalininannesi Yarensmom aynen bende öyle hatta annemlere gittigim zaman kızardı bana yeter artık her geldiginde durmadan eve su almaktan bıktım die😁😁