ANA-HAT Aytis 1 yaş kontrolüne götüremedim bilemiyorum o yüzden ama çoğu arkadaş yatmadan kaynaklı olduğunu söylemiş
ANA-HAT 16102018 Yaa bakalım ne zaman sırma saçlı olacak bizim oğlan teşekkür ederim canım tecrübeni paylaştığın için🤗🌸
ANA-HAT SukranUras Evet olabilir arkadaşlar yatış pozisyonundan da kaynaklı olduğunu söylemişler sağlıkla ilgili bir problem olmasın da böyle olsun uzar zamanla🌸
ANA-HAT Kahramanne Yerim o minnoş kafaları arkadaşların çoğu yatıştan kaynaklı demiş birde ben gece kafası üşür diye şapka takıyordum artık takmayacağım o da etkiliyordur belki biraz 🤗💞
ANA-HAT BrcnBlgn Aslında döner gece boyu sürekli ama şapka takıyordum geceleri üşür diye o da etkiledi belki teşekkür ederim canım cevabın için 🌸
Uvercinka ANA-HAT merhablar benim oğlumun da saçları böyle.şimdi nasıl oldu sizinki merak ettim? Cevap verirseniz çok sevinirim
Canserakn ANA-HAT benim bebeğimin 7 aylıkken evde sıfıra vurduk aynı böyle uzadı bizimkiside ablamın çocuğununda böyleydi saçları uzadıkça düzeliyo
Ebruea ANA-HAT düzensiz çıkmamış bence ense kısmı biraz uzun gibi sanki o kadar benim oğlumun kafasıda aynı bu şekil o koyu yerler saçtan değil leke demişti doktor geçecekmiş sizinde ona benzettim.