Kızlar herşeyi bildiğini sanıp hiç biley bilmeyen bir kaynanam var sürekli çocuğuma bakımımda bana karışıyor tırnaklarını kesme enseden öpme gaz damlsı kullanıyorduk bir ara balıyon mu ne verdiğine yanlış ilaç verirsin çocuğa dedi bana 😂😂ve gelip sürekli çocuğuma dede dede dedirtmeye çalışıyorlar görümcemle kızıma kızım diyolar habire en sinir olduğum durumda bu közüm deme babannecim de halacım falan de senin kızın değil o kızları evde iş yapmıyo büyüsün kızım yapar diyo bende bana yardım Edicek o diyorum sende benimsin diyo yani sende benim evimin işini yapacaksın demeye getiriyor ayrıca kızların yapmıyo benim kızım neden senin evinin işini yapacak görümcem zaten ne alsam gidiyo aynını alıyo kızımla ikimize kehribar kolye istedim eşim aldı aynından istedi bulamadı başka almış nevresim alırım gider çeyizine aynından alır ayakkabı alırım bi bakarım gitmiş oda almış evde ekmek yaptım geçen ertesi gün oda yapmış ama olmamış bütün gün akıma kadar çocuk bakıyorum gece yeri geliyo uyumuyorum zombi gibi geziyorum ve kaynanamın eleştirileri beni çok rahatsız ediyo çünkü kendini paralıyorum çocuğa bakıp yemek yapcam diye eşimde he geç diyo ama nereye kadar he susmuyor karı hangi birine he diyim laf sokuyom arada onuda anlamıyor benimle aynı durumda olup çözüm bulan var mı böyle şeylere