Merveylul Kızlar evde kullanmadığım mama var bebeğim anne sütü alıyor geceleri o mamadan kaşık maması yapabilir miyim nasıl yaparım bilen var mı
Yigitkomuz_ Merveylul bende mamadan yoğurt duymustum canm kaşık maması ağır gelmez mi daha koyu yapcksin ya
Janss Merveylul Kaşık mamalar koyu kıvamlı oluyor, formül mamayı fazla da katsanız o kıvam tutmaz hem de suyuyla oranlı koyulmazsa kabız olabilir, gaz olabilir. Sindirimi zorlaşır. 🌱
Yigitkomuz_ Merveylul emsin canm seni boşver ya gece sütü yağlı olurmuş direk kilosuna etki edermiş b3mimde 9 ay lik bebeğim gece hala 3 4 sefer kalkiyo bende emziriyorm napiyim o iyi olsunda gece maması falan yapmıyorum ben anne sütü altın değerinde hic bir gıda anne sütü kadar olamaz sonuçta öyle düşün yani
Yigitkomuz_ Merveylul hyr canım doymadigiyla ilgisi yokki yazık nasıl dursunlar azıcık süt le tabi acıkıp kalcklar ama doymadgndan değil benim bebeğim 9 aylık 11.500 kilo kilo alımı iyi boyu da uzun sütümde yetiyo kalkmasinida sorun etmiyorum açıkçası
Merveylul Derin17 Sakura-chan Janss Dunyamsensn2008 Nurrcem teşekkürler kızlar en iyisi yapmayım zaten tuvalet problemi var bir de kabız olursa korktum açıkçası
Dunyamsensn2008 Merveylul Mama yaparken ölçüyü azda olsa fazla kaçırdığım zaman çocuk kabız oluyordu, kaşık maması daha koyu kıvamda 6 aylikmis yeni ek gıdaya geçiyor bağırsakları zorlanabilir yapıyorsanızda mutlaka bol su verin.
Nurrcem Merveylul YouTube da videosu vardı yapılıyor ben yapmadım denemedim kabız vs hakkında nasıl olur bilemiyorum… veya yaptığınız muhallebiye 1 ölçek sıcakken koyabilirsiniz de deniyor