Edizinannesigul Kızlar oğlum 8ay 10gunluk ve emeklemeye niyeti yok gibi hemen kendini sağ sola yatiriveriyo emeklemek istemiyo biraz gamsız halleri var 😀😀 sizinkiler nasul nezaman başladılar emeklemeye
Handebl Edizinannesigul 1 yaşında yürüyecek derken emeklemeye başladı 🤷♀️ Benimkide biraz rahatına düşkün sanırım 1 yaşına kadar emeklemedi yürüteçle biraz gitti sonra yürüsün diye uğraşırken emekledi canım
Yorgunanne07 Edizinannesigul 8 ay 6 günlük kiz bebeğim Bizde de yok ama fildir fildir dönüo desteksiz oturmaya başladı emekleme yok😂
Babygrils Edizinannesigul birçok bebek emeklemeden yürüyebilir. Kilosu varsa ondanda olabilir benimki kaldıramıyor totosunu :))
Ayparcam Edizinannesigul her bebeğin gelişimi farklı canm benm oğlan 8 aylıkken tek kolunun üstüne yüklenerek yani sürünerek gidiyordu sonra koltuk kenarlarına kalkmaya başladı sonra emekledi şimdi 10 buçuk aylık olucaz 4-5 saniye ayakta kendi dikiliyor sonra totosunun üstüne düşüyo zamanla oluyor hepsi
Edizinannesigul Handebl yurutecle çok güzel geziyo resmen kosturuyo. Ama normalde icraat yok kollarından tutunca bir iki adım atiyo ellerinden tutuncada oturuyo hemen hiç yormuyo kendini 😅
Edizinannesigul Yorgunanne07 dönerek almaya calisiyo istediklerini o yuzden bende alışsın istemiyorum sürekli emeklemeye çalışıyorum ama bu sefer de kiziyo agliyo istemiyo
Perihanasel Edizinannesigul yürüteci önermiyorlar pek bende çok kararsız kaldım kullansakmı diye 4 aylık kızım kaç ayda başladınız kullanmaya hediye geldi bize öyle duruyor zamanı geldinde kullansam mı bilemedim
Edizinannesigul Ayparcam maşallah gerçekten öyleymis herbebek gelişimi bir olmuyo kıyaslama da yapilmamasi gerek aslında zamanı gelince oluyo hepsi
ElmaliTurtamm Edizinannesigul benimkide öyleydi yüz üstü durmayı bile sevmiyordu 9. Ayın sonuna doğru emeklemeye başladı 😁
Edizinannesigul Ademinee geç olsun güç olmasın sağlıklı olsun evlatlarımızvakti gelince olur inşallah hepsi
Edizinannesigul Merve20 maşallah canım eşimde haftaya falan emekler bak gorusun diyor hayırlısı artik🙂
AtaHanveAnnesi Edizinannesigul benim oğlum da 8 ay 13 günlük yere koyduğumda sadece tepiniyor ben karşısına geçip emekliyorum örnek alsın diye bana gülüyor 🙈
Edizinannesigul AtaHanveAnnesi hahaa yalnız degilim demek sürekli bende emekliyorum karşısında o da atiyo sağ sola kendini😅
Benimoykum Edizinannesigul 9. Ayda 😁hiç surunmedi bile çok teşvik ettik ama kendi istediği zaman yaptı
Edizinannesigul Benimoykum öyle hakikaten kendi ne isterse nezaman isterse yapio bir kaç oldu kendi kendi ne ogrettigim şeyleriyapmaya calisiyo ama ben bakınca yapmıyor 😅 bugünlerde hep (amin babam gelsin dur dur cee) bunlarla haşır neşir