Elisa3545 Arkadaşlar kızım 4 aylık 40 çıkana kadar hep sırt üstü uyuttum 40 çıktıktan sonra sağlı sollu uyuttum ve kafasının arkası düz kaldı acaba düzelir mi virüsten dolayı doktorada gidemiyoruz çocuk doktoru olan varsa bilgilendire bilir mi
AreninAnnesi7301 Elisa3545 Nefes alımı açısından da yan yatır dediler bana yan yatırdım hep düzelir mi bilemiyorum
idil1990 Elisa3545 cnm duz kafa yastiklari kayiyor ben hic kullanamadim simdi kuvvetlenmistirde kafa cevirmesi ben koyuyordum yastigi bi bakiyordum kaymis kafasindan daha cok skinti olacak die kullanamadim bile sen bebegini yan yatirmaya devam et gerekirse havluyla nevresimle destekle ceviremesin
Ssece Bunun icin yastiklar var kafa yapisi bozulmasin diye bebekler icin trendyol da var ondan alabilirsiniz
Biskusunannesi Benim kafada biraz düz 😂 hiç sevmiyorum. Kızımda baktım o yöne doğru gidiyor sağ sol yatırdım şuan öyle bi problem yok şükür. 4 aylık zaten kemikleşmemiş bile sen sağ sol yatır
1seda1belinay Benm kızımda 3 aylık ve asırı kusmasından dolayı hep sag sol yatırdm mecburi olarak aslında. Sımdı de kafası uuznca gbı gorunuyor Bnde ona uzulyrm duz kafa yastgı ise yarar mı bu durumda yaaa
idil1990 1seda1belinay duz kafa yastigi kayiyor durmuyor cocugun kafasinda kuvvetli olduklari icin kaydiriyorlar ben alma derim yanaklarinin yanina havlu yada nevresim katla koy ceviremesin tabi kendin yanindayken
rabiadmrr Elisa3545 ben bu konuda çok takıntılıyım her yöne yatırdım düz kafa yastığı kullandım ileride benim yüzümden görüntüsünün bozuk olmasını istemem çok faydasını gördüm genelde 3 4 ayda şekli oturmaya başlıyor
Ebruli101 Elisa3545 canım hiç sıkıntı etme benim oğlum 6 ayına kadar dümdüz du doktor kask alın bile dedi Bir türlu yan yatiramyduk yastıkla falan bile yatmıyordu 8 buçuk aylık Kendi yatmaya başlamıştı sağ sol şu an sıfır hiç bişey kalmadı gayet güzel bi kafası oldu düzeliyor merak etme