Eliflerceee Arkadaslar 4 aylik bir bebegim war ama sutüm yetmiyor ve sütüm az oldugu icin meme reddi yasiyorum. Gunde 1 ogun vermek uzere bana önerebileceginiz bir mama varmidir. Cok direndim ama malesef aç bebegim.
Kuboos_ Eliflerceee her mama her bebeğe iyi gelmiyor malesef bebekten bebeğe değişiyor ben önce aptamil kullandım çok kabızlık gaz yaptı bebelac kullandım oda çok doyurucu değil gibi geldi şuan bebevita kullanıyorum
AyPars Eliflerceee benim de bebeğim 4 aylık bende sizinle aynı düşüncedeydim ama sağlık ocağı boy kilo kontrolünde oğluma mama vermenin çok gereksiz olduğunu doyduğunu söyledi ebemiz kilosu ne kadar acaba bebişin
Eymeniim Neredeyse bütün mamaları deneyip sma da karar kıldım çünkü diğer mamalar çok köpürüyor hazırlarken o köpüklerle gaz yapıyor smada hiç kopuklenme yok ve anne sütüne yakın içeriği
Eliflerceee AyPars kilo alimi normaldi son iki ayda. Ama malum bu viruslerden öturu goturemedim. Ewde ben kendimce tsrtiyorum 300 gr vermis almasi gerekirken. Cunki meme tutmuyor ne yaptiysam almiyor. Bir kac kez cekiyor sonra kafasini arkaya itiyor.
Serenyzynprmzn Eliflerceee Bnde bebeklerime kullanıyorum sindirimi daha kolay oluyomuş doktorumuz tavsiye etmişti
Misskokulum Eliflerceee kuzum benim oğlum 5ay 22 günlük Son ay hiç kilo almadı sütüm yetmiyor 3 gün önce doktor tavsiyesiyle bebelac gold’a (devam sütu)başladım günde 2 kere (sabah-akşam) 120cc veriyorum çok memnunum gaz yapmadı kabizlik yapmadı bebeğim çok sevdi tavsiye ederim
Tunaaral Eliflerceee Baby goat keçi sütlü çok tavsiye ediliyor. İçerik olarak da temizmiş araştırdığım kadarıyla.
Yasemin-1 Ben sadece emziriyorum ama bütün cevrem sma severek kullanıyorlar aptamilin doyuruculuğu yüksek ama eltimin kıZında cok gaz yaptı
Alpveannesi Benim doktorum holle markasını önerdi bebeğimde çok sevdi ama diğer mamalara göre biraz pahalı
AyPars Benim bebeğim aç olmasına rağmen aptamili içmedi emmek istedi acaba sütüm doyuruyor mu? Bebekler tadını beğenir beğenmez mama seçer mi?