Talharas Kızlarrr doğum sonrası korse nasil bise kullandınız minik’mecazen’ bi göbeğim var sıkılaşsın istiyorum 🤦🏻♀️ Trendyol dakilerden alan var mi… Instagram da baktım çok pahalı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
gezentianne Talharas Trendyoldan aldkm 39 tl te belden olanlardan. aşırı küçük geldi m-L beden için 40-46 beden diyordu 36 a bedene zor olur o derece 🤣
Kayram001 Talharas instagramdan missbelkorseye bakın derim ordan aldım ve çok memnun kaldım çok güzel terletiyor
Talharas snmmtvc ben 47 gün önce yaptım normal medikal den almış esim memnun kalmadim hani Instagram da inceltiyi vs dio ya ne bilim
Bsr Talharas evet ama oarasını hak ediyorum ben askılı olanını aldım bebek emziriyorsan o tarz alma derim
KumsaaL Talharas askılı lateks korse aldım ama belden olan daha rahat olur sanki ilk kopçayı bile 15 dakikada taktık 🤣 terletmiyor termal olanlar daha mantıklı terletiyor demekki yağ yakıyor 🤔
KumsaaL Talharas kız ben indirimden aldım bide indirimli hali 180 🙄 güzel aslında hiç bırakmıyor taktığından itibaren topluyor göbeği dümdüz ediyor ama ben terletsin istiyorum terletsinki kalıcı incelik olsun
KumsaaL Kayram001 doğumdan önce ondan almıştım 39 liraydı o sanırım ama yaz ayında doğum yaptığım için dikişlerimden korktum kullanamadım görümcem bana sat şuan kullanamıyorsun zaten dedi ilerde alırsın dedi tamam dedim verdim parasınıda vermedi 🙄🙄
LiTeraRy Talharas ya bendede var cok saglam bir korse ama direk vuciduma taktimmi acitiyor demirleri sizce atlet uzerine taksam da olurmuki 😁ozaman demirleri acitmiyor 😁
sokomel ben owli korse kullanıyorum. çok ilginç kimsede görmedim duymadım kimse kullanmıyor herhalde. ben nerden buldum da aldım acaba. 😂 memnunum öneririm.
PrensesLina Agoghst sende mı setyfit kullanıyorsun canım ☺️ bende bır haftadır onun cayını kullanıyorum zayıflamak için 🤭 ınsallah verırım kilolarımı
LiTeraRy PrensesLina heh tamam cok tesekkur ederim bu bilgi icin bende ise yararmiki falan diye dusunuyordum 😁