Defnecikkk Kızlar bebeğim emmiyor sütüm azalıyor sanki sağarak süt artıran var mı varmıdır bir yontemi
imgesi Defnecikkk ya bende sagiyorum ama yanls sagmaktan dolayi mastit oldum cok agrim var o yuzden sagcaksaniz bile cok dikkkatli olun. Benim sagarak sutum coknartmsti
Derinmermeci Defnecikkk dut kurusunu kaynatıp suyunu ve tanelerini yedim inanılmaz sütüm arttı birde bulgur pilaavı inanılmaz şişiriyor memeyi ilk ay sürekli sağdım bebeğim sarılık olmasın diye ama artık büyüdü memeyi bitirebiliyor o yüzden sağmıyorum suan sağmanın etkiside var tabi memeyi ne kadar boşaltırsanız o kadar süt üretir
Munisee Defnecikkk evet artiyr balkon yikicak kdr degl ama 🙂😁 artar mutlaka yani bende artti dogdugu gunden beri sagiyrum 6 aylik oldu kizim hala sagiyrum
Znnr-24 Istagram da bir pompa var mochi die ben aldım çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim 42 günlük bebeğim 1gögsümü emzirince öbürünü o anda sağıyorum sütüm çoğaldı bir bakın
Elif4d Znnr-24 o pompadan yengem bsnada werdi netten videosunada baktm ama bir türlü kullanamadm warmı kolay bi yolu ?
Sekeremine Ben dün aldım beby plus elektrikli. 10 dakika felan denedim kullanmayi bilmeyince canim yanacak diye cok gerildim 20 cc felan sütüm cikti sinirlendim daha da biraktim. Bugün emziriyorum emziriyorum göğsüm sertlesiyo. Bence çok etkili. Tavsiyem duş alıp rahatlayip öyle sağın 👍
Munisee Sekeremine her emzirmeden sonra sagmalisn diye biliyrm makinann sagdigi miktar asla kendi sutun degildir. Morelini bozma canim
ozlemo Selinsu hemen artmiyo canimbenim de vav degil ama ilk gunlere gore iyiyim.. artmasi icin 2-3 saatte bir sagim yapin.. gelsin gelmesin sagin ancak oyle cogalabilir. Ve bol su icmeyi unutmayin.. galactago diye bi destek damls var o da cok etkili oldu bende..
imgesi Defnecikkk saat ayari önemli diolar bide makineyle süt bosalttgmz icin illa goguste süt kaliomus. Ben okdr duzenli sagdim. Masaj falan yaptm nasi mastit oldm bilmiorm.demekki goguste kalio
Defnecikkk Munisee kaç saatte bir sağıyordunuz birde kaçar dakika. Benim bebeg9m 4 aylık kaç cc çıkıyordu sizin.
Kucukkalbim Defnecikkk Düzenli sağarsanız artar benim oğlumda emmedi 11 buçuk ay sağarak anne sütü verdim sonradan azalarak kesildi
Busraszc Emzirdiğin memeni sağ önce meme ni tamamen boşaltırsan okadar süt üretir ve artar canım, gece de emzirmeye kalktığında sağmayı unutma,
Tazeanne41 Kızlar medela marka elektrikli sağım makinesi kullanıyorum bebeğim emmiyor bu şekilde arttı sütüm makine hiç yara yapmıyor tavsiye ederim
Aslancikk Defnecikkk ben sagarak sütümü fazlalastirdim canim..hatta süt poşetlerini bile koyup buzluğa attim..
Defnecikkk Aslancikk nasıl yaptın acaba valla söylersen çok mutlu olurum bende dolaba atmak istiyorum
Munisee Defnecikkk 2 saatte bir yazar heryerde ama bu mumkun olmuyr is guc bebegmle ilgilnmk derken 3.5 4 saatte bir e sarkiyr ama 2 saatte bur dahada arttirir . Ben her sagdgimda ogunu cikiyor bazen 120bazen 150 fazla cikarsa dolaba koyuyrm az ciktgi ogun de birlestriyrm
Aslancikk Defnecikkk valla canım ben sütun bol olması için dut incir komposto kaynatiodum onu iciodum..bide maydonoz hariç bol yeşillik salata havuç bulgur pilavı vede hurma tahin.acayip süt yapio..bebeğimi emzirince geri kalan sütü sagiyodum..süt poşetlerine koyup buzluğa attim..