Marguerite Arkadaşlar bebeğim iki aylık sütüm yetmediğinden hem emzirip hem mama veriyordum bugğne dek ama iki gndür bebeğim mamayı almıyor ağlıyor hemen bşberonu değdirince ağzına doğru düzgn çişte yapmamış sabaha kdr aç demek ndn olablr anlayamıyorum😞
[silindi] Marguerite ah aynı drumdayız ama bana biberonu red ediyoe gibi geldi. Nasıl alıştırabilirim acaba 😬
Sema99 Marguerite [silindi] Mamadan dolayı olabilir mi kızlar mamayı istemeyebilir bnde veriyorum biberonla bnimde sütüm yetmiyor çünkü mama veriyorum ilk başta biberonla tutmakta zorlanırsınız alışık olmadığı için belli bi zaman sonra tutarlar
Ozlemete Marguerite kimin demesine gore yetmiyor sutunuz cevreniz diyorsa pskolojik olarak sutunuz azaliyor banada cok diyorlardi ilk baslarda sutun az sutun mama ver diye kulaklarinizi kapatip cocugunuza odaklandiginiz zaman hurma kuru incir bolbol su tukettiginiz zaman sutleriniz fiskiriyor resmen lutfen mumkun oldugunca mama vermeyin doktor demedigi surece nacizane onerimdir ben yaptim kulaklarimi tikayip bol bol emzirdim halada emziriyorum
Marguerite [silindi] bugn aşısı var doktorada sorucam bde başka mama alıcam bakalm canm haber veririm mamayımı sevmiyor artık bilmiyorum iki aydır yediği mama aslında sorun yaşamamıştık yok sütüm bol olsa üzülmicem😞
Marguerite Sema99 bende bugün başka mama deniycem canm sen hangisini kullanıyorsun aptamildi benim ne alabilirim iyi :(
Sema99 Marguerite bebelac ve hero baby daha iyi rahat eder bn bebelac veriyorum rahat ediyor yıyor canısı
Marguerite Sema99 çok açken emzirme öncesi deniycem tekrar aptamili yine istemezse mamayı değiltiricem dediklerine bir bakayım canm çok sağol:( bu arafa kabız yapmıyorlar dmi
Marguerite [silindi] gittik doktora canm mamayı brak dedi kilosu fazla çktı ama ben bunun mamayı sık vermmden oldugunu dşünüyorm iki saatte bir hem emzirdm hem mama verdm aglıyır emerken die doymadı diye düşündm çünkü😐daha bir ay önce olması grekenden az kilo aldı die mama ver dediler kafam allak bullak oldu toktur diyor ama bugn dğzgn emmedi üstne mamada kabl etmiyor aç gibi geliyor bana kafayı yiycem😳😞😞
Marguerite Ozlemete ilk ay emziriyordm canm kilosu az çıkınca mamada verdi doktor biraz dazla cerdm ben sanırm bugnde fazla çktı kilosu bir ay önce iki göğsmde doluyordu halbuki mamaya başldım başlayalı biri dolmaz oldu biriyle emziriyorm şmdi mamada almıyor şaşırdm iyice napıcamı:((
[silindi] Marguerite bizim ev gene mama çöplüğüne döndü. Önceden içtiği mamaların hepsini res ediyo tadından mı sıkıldı ne oldu bilmiyorum. Evolviadan çok memnunduk 2 gündür içmiyor. Hipp aldım şimdi onu içmeye başladı. Arada değişiklik istiyor sanırım
Sema99 Marguerite aslında bebekten bebeğe değişiyor bn kabız veya gazı olduğu zaman ReZene ve anason cayı yapıp veriyorum rahatlıyor biraz
Ozlemete Marguerite sagipda verebilirsiniz sagmakta arttiriyor siz icinizi ferah tutun buyume atagi olabilir o donemlerde cok farkli oluyorlar aglama krizleri meme reddi huyu guzel olan bebegin huyu degisiyor ben cok taktim kafama takmayin geciyor valla
Marguerite [silindi] bugn eşime bir tanıdıgıda söylemş arafa farklı tadlar isteyebliyorlarmış belkide ondan😳
Marguerite Bebekbilgen ağlamıyor bu iki gndğr ya anlamıyorm açmı tokmu 5 te mama verdm bugn msela en son, yemez sandım az yaptım bu kez yedi açtı hrlde şmdi emziriyorm memede istemiyo hala tok olablrmi dengemiz iyice şaştı:(