Definem Arkadaşlar bu aralar ailemde 4 kişi bu şekilde etrafta da 2-4 kişi duydum bu ara var mı çevrenizde bu şekilde olan
Deletedmom265 Definem nefes darlığı olursa salgındır canım çünkü covıd-19 solunum yolu enfeksiyonudur
Definem yea Ikrazumra19 evet internette okuduğumda bu belirtiler var ancak öksürük olmayınca test yapmıyorlarmış. Pozitif olupta hafif mi geçiyor yoksa ishal istifra salgını mı bilemedik
Definem Deletedmom265 drnin biri gelen bastların çoğu pozitif ama öksürük olmayınca ilaçları verip yolluyoruz demiş yüzüne yüzüne
Ikrazumra19 Definem hafif gecirenlsri evde tedavi ediyorlarmis her pozitifi hastaneye alsalar yer kalmaz ama zaten
Balannesi Definem Çevremde sadece ishal belirtisiyle covid 19 teşhisi konulan var. Takipte olmaları gerekiyor.
Definem Balannesi bebeğim, ben, eşim, ablam, kardeşim hepimiz geçirdik şuan iyiyiz sadece kardeşimin bugün başladı annemler çalıştığım için bebeğe bakıyor biz de varsa onlara da geçmiştir kardeşim hastanede çalışıyor
Definem Deletedmom265 iş arkadaşımın babasını da başka dr yollamış evde izole edin 3 gündür öksürüyorsa zaten şimdiye ölürdü demek ki atlatıyor diye
Anne111 Ikrazumra19 hastaneye almıyorlarsa bile karantinaya almaları lazım o pozitif insanlar bizlerin arasinda gezdikce bulastiracaklar devlet bunu bilmiyor mu
Ikrazumra19 Definem yani hastane ortami daha kotu bence eger hafif geciriliyorsa tabi evde ki psikoloji faha bir farkli olur
Definem Ikrazumra19 yine de pozitif olduğu söylenmeli mesela ben pozitifsem ya da eşim kardeşim hala çalışıyoruz toplum içinde durmak zorundayız. İshal salgınları da oluyor ya belki öyle bir şey vardır dedim ama
Tuba Definem Babaannemde istifra, ateş ve öksürük var. Şuan yoğunbakımda ve bugün virus teşhisi konuldu.