Ebruea Deletedmom193 yaptıramadım. Evde kendimiz yapıcaz doktorumuz o şekilde söyledi virüsten dolayı. Hastaneler bu kadar doluyken bir de ishalden çocuğumu hastanelerde bırakmak istemem açıkçası hastalansa da en hafif şekilde atlatması için alıp yapcam.
baharmasalismail Deletedmom193 hastalıklarının az sekile atlaması için gerekiyor bakın yenş bi virüs var ve aşının ne kadar önemli olduğunu ortaya koydu her aşı bütçe doğrultusunda tabi yaptırlımalı bence
laleninannesi Deletedmom193 yaptırdım ve tüm özel aşılarını da yaptıracağım inşallah malum ortalık hastalık kaynıyor ben tedbirimi alayım da
Mervea Deletedmom193 aşıyı yaptırdım ve çok pişman oldum alerjik çocuklara önerilmiyor yapılması şikayetleri artmıştı normal bir çocuk olsa iyikide yaptırdım derdim imkan varsa yapılmalı
Busraae Ebruea canım doktorun mu önerdi aşıyı biz 2 aylık kontrole gittik söylemedi bisey bende sormayı unuttum
Ftm_ Ebruea evde nasıl yapıcaksınız acaba. Doktor mu dedi. Bende goturmek istemiyorum hıc. Nasıl yapıcaz hıc bılmıyırum
HonKiPonKiDoNiNo Evet yaptirdim onumuzdeki ay 2. Dozu olucak.. Neden yaptirdim hastalikli salgin ishallerden olmasin diye, butun asilarini yaptiricam icim rahat etmez baska turlu.
Cansulugul Biz yaptırmadık. Şu an oğlum 4 buçuk aylık Genelde öneriyorlar yapılmasını, ama gerek yok diyen de var. Doktorumuz da “sonuç olarak Afrika şartlarında da yaşamıyoruz, karar sizin diyince” yaptırmamaya karar verdik.
Mugesener2019 Deletedmom193 bende yaptırdım 1hafta sonra 4 aylık olucak kızım. Gerekli olduğunu düşünüyorum. Doktorumuz da bize bırakmıştı ama çevrem de bu aşıyı yaptırmayıp hastanede aylarca yatan arkadaşlarımın çocukları var. Rota virüsü kapmışlar hep. Ben şahsen tüm aşılarını yaptırıcam. Şimdi haftaya 4.ay aşısı var nasıl yaptırıcam bilmiyorum. Korkuyorum açıkçası
Ebruea Busraae biz her ay takibe gidiyoruz. Aşı kartına da bakıyor kendisi zaten. 2. Ayda sormuştuk 3. Ayda ben yapcam diye söylemişti.
Ebruea Busraae eğer özele gidiyorsanız hastaneyi arayın durumu anlatın yardımcı olacaklardır bende o şekilde ulaşıyorum
AyzaLina Benim kızım 5 aylık ben rota açısının 2 dozunu da yaptırdık şimdi menenjit aşisini yaptıracağım Cuma günü özel hastaneye gidiyorsanız şayet doktorunuzu arayın size en boş saati veriyor o saatte gelin yaptırıp 5 dakıkada hallederiz dedi normalde bende korkuma gitmeyecektim ama çocuğumun hastalanma riskini alamam vücut bağışıklık kazanması gerekiyor bence elimizden geldiğince çocuklarımızın aşılarını tamamen yaptıralım çünkü hiçbirlerim bizim zamanımiz gibi değil.
Tugbasahinko AyzaLina benim kızımda 5 aylık oldu bizde 2 gun once rota vurusu evde yaptık ama menenjite daha yok mu 6.ayda oluyo diye biliyorum?
Buket_1 Eslemssmom aşı soğuk oluyor ya bebeklerin boğazına zarar vermez mi acaba sopuk olduğu için nasıl yapacağız biraz ılıtsak dolaptan çıkınca olur mu acaba
Ebruea Sulebrk daha almadım dün görüştük doktorumuzla ağızdan damla kendiniz yapabilirsiniz dedi. Alıp deneyeceğiz bakalım.
Deletedmom388 Deletedmom193 Yaptırdık 2 doz. Aşıları asla es geçmiyoruz hem devlet hem özel aşıları.Hele ki hastalıklar salgınlar kol gezerken yaptırmamayı hiç düşünmedim.Rota virüs bulaşırsa, sıvı kaybı günlerce hastanelerde yatış vsvs bir sürü şey okudum☹️ Bebeğimi bile isteye o duruma sokamam Allah korusun,önlemimi aldım..Mutlaka yaptırın bence🎈
Mora @Eslemssmom bende aynı gün kendim yapıcam inşallah beceririz hızlı verince kusma oluyormuş dikkat lazım
Eslemssmom Mora ben bugün sipariş verdim gelir heral de olmazsa yarın gelirmiş şırıngaya çekip vermeyi düşünüyorum bende
Umutununannesi 05.12. 2019 doğumlu bebeğim 19 nisanda 2.dozunu yaptrcm doktor maddi durumun musaıtse yaptır yarın ne olacagımz belli degıl daha düne kadar vırüs yoktu bugun dünya ne halde sen tedbirini al okula gdecek krese gidecek en az zararı gorsun dedi bende yaptrdm