Derincanan Snygrl zinko bitkisel bi gaz damlası eczaneden alıyoruz kızım altı aylık daha gaz sancısı çekiyo ne bitmez gazmış srkadaş 🙄 zinko benim hayatımı kurtardı diyebilrim bio gai nurse harveys hiç bi işe yaramadı bizde yinede aklında bulunsun canım
Emin_e MetehanAlp 55 gunluk, 15 gunlukken vermisti doktorumuz o zamandan beri kullaniyorum, 2. Sefere de aldik hatta
Halime-gcgel Biz bikaç tane denedik sap simpleksten fayda gördük , doktorum her bebekte aynı etkiyi vermez demişti bazılarına metsil yarıyo mesela
Turna Snygrl nurse harveys bitkisel ve çok iyi geldi bize verdiğim an gazını çıkarmaya başlardı tabi gaz masajları ve sıcqk bez,banyolar dahilindede 3 ay devam etti sonra kendiliğinden geçiyor çocuk hareketlenince gaz sıkıntısı geçiyor zaten
Nursenaaaa Bende biogaia nurse harveys kullandım işe yaramadı zinco işe yaradı içtiği zaman hemen etki gösteriyor 4 aylık olduk biraz hafif hafif sancılarımız kaldı bakalım ne zaman biterse artık
Brcsnn Aslikose16 benim bebegimde 25 gunlük gazini cikartiyo metsil damla sayesinde ama kabizligi gecmedi cook ıkiniyo cok uzuluyorum doktorada gidemiyoruz
Aslikose16 Brcsnn kabızlık için bize doktor dupalac vermişti mamasına 2-3 damla koyuyordum yapıyordu o gün sonra alıştı isterseniz sizde öyle yapın ya da mama veriyorsanız içine zeytinyağı koyun o da iyi geliyor bize iyi gelmişti cok şükür atlattık cok sancılı günler geçirdik
Zeynepikram Snygrl https://bebek.annelertoplandik.com/28383/Muskat-diger-adiyla-yel-cevizi-gaz-sancisi burdan bak canım aktarlarda bulunuyor anne sütü ile bebeğe verdiğin zaman gazını çıkarıyor bebek Doğal gaz ilacı gibi