Emineduha 300715 ben 1 ay kullanmıştım oğlum 2 aylıkken sonra gerek kalmamıştı 2 numarasını beğenmedi oğlum doyuruyodu baya ama tadı beğenmedi şuan aptamil prosyneo kullanıyorum probiyotik açısından daha fazla ve daha çok doyuruyo bence bu
Aslihan03- 300715 Aptamil ve sma dan sonra bebeğimin gaz ve hazımsızlık problemlerinde son çare hipp combiotik de bukdum kendimi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum diğer manalara göre biizimkini daha fazla tok tuttu diğer sıkıntılarımızda bitti çok şükür.
Kucukkalbim 300715 11 aydır Bebelac gold kullanıyorum çok memnunum sindirimi çok rahat gaz kabız yapmıyor kilo alımıda gayet yerinde
Deletedmom123 300715 Kızım içse doyurucu olabilirdi ama içmedi hiç . İçeriği doğal diye biliyorum . Alıp deneyecekseniz küçük paket alın , elinizde kalmasın .
Hilalrky 300715 organik diye o la basladim ama evet galiba cabuk aciktiriyor Cokta kusuyor benim cocugum burda oneri uzerine bebelac nutri confor aldim iyo geldi bence kizima yeni basladdim ama kusmayada faydasi oldu biraz sanki ve tok tutuyor sanirim
Balinannesii 300715 yoğurt ile başladım ama açıkçası 3 gün kuralına uymadım ben daha sonra muhallebiler, çorbalar, püreler şeklinde devam ettim. Suan çok şükür.
Ceydanella Bizde 5 aylık olacaz dogudugundan beri hipp combiotik kullanıyoruz ama bebeğim her hipi yediğinde kusuyor acaba mamadan mıdır bende değiştirmeyi düşünüyorum ????
Balinannesii Ceydanella bence mamadan olabilir her yediğinde kusuyorsa ya fazla veriyorsunuz yada mamayı sindiremiyor.
Anneveoglu 300715 bende kullandım ama tadını beğenmedi kusuyor gibi yapıyordu almadı hiç. Çok kötü kokusu keşke içseydi ama doğal ve sağlıklı
Snmf 300715 ebebek ve joker mağazalarında var ama geçen gün annemin evinin orada onur markette gördük :)
BalYapanSinek Kızım 6 aylık. Doğduğundan beri hipp combiotic kullanıyoruz. Hatta hippin her şeyini kullanıyorum çok memnunum hiç gaz problemi olmadı kızımın. Doyuruculuğu da çok iyi.
Sekeremine aselafra hipp kuzum organik sütten yapiliyomus icerigi cok iyi ama her mama her bebege iyi gelmiyor. Ben kullandim gaz kabiz yaoti simdi bebelac kullaniyoruz 👍