Ayse44 Elifffkcr bebelac kilo yqpiyormu peki bende bebelaca gecmek istiyorumda kac ml veriyorsunuz gunde ve kac aylik bebek
Elifffkcr Ayse44 evet gelişimi güzel Maşallah. 2 aylık bebeğim 120 ml yiyo iki bazen üç saatte bir . Geceleri 5 saati bulduğu oluyo
Betulcoban Ben normalde bebelac kullaniyorum cok memnunuz bi ara hipp denedjk cok kustu bebegim ve hic doyurmadi bebelactan cok memnunjz 6 aylik olduk hala devam ediyoruz.🥰
Snmf 300715 ben oğluma 2 aylıkken anne sütüne ilave olarak combiotic kullandım günde 1-2 defa vermeme rağmen gaz ve kabızlık yaptı. Sma ve nestle de kullanamadık. Şimdi golden goat veriyorum gece yatmadan önce. Çok memnunuz denemenizi tavsiye ederim. Hem keçi sütlü hemde palm yağı içermiyor.
Snmf 300715 ebebek ve joker mağazalarında var ama geçen gün annemin evinin orada onur markette gördük :)
Eslemervaninannesi 300715 biz eskiden golden goat kullaniyoduk fiyat acisindan hipp aldim bu sefer iyi guzel de cabuk acikiyo sanki
asellina20 Bende hipp kullanıyorum 3 aylık kızım. Güzel toparladı Acıkma olayı bizde geç oluyo gece hiç uyanmıyor karnı tok olduğu için
Kubra1202 Bebeğim iki aylık doğduğundan beri Sma kullanıyorum çokta memnunum gaz falanda yapmıyor ayrıca doyurucu 🙂
Hazal89 300715 4,5 aylık bebeğim 2 saatte bir mama yapıyorum sindirim icin iyi ama tok tutmaması kötü doğduğundan beri gazlı olduğu icin devam ediyorum daha sonra değişebilirim markayı hippten sonra bebelac Gold iyi olduğunu söylemişti doktorum