Merhaba kizlar.
Yine bir dertle karsinizdayim ama artik tahammulum kalmadi. Hayatimda eşim kadar pis pasakli insan gormedim. Guzelce konustum anlaamdi. Kavga ettim anlamadim yani ne yapicam. Banyoda guzelce dizdigim mutfak havlularimi alip ayaginda yara var kaniyor onlara siliyor. 1 tane verdim ona bu senin olsun diye o kirlenince yenisini aliyor. Mutfakta duran havluma azini siliyor o el havlusu. Sanki evde pecetemiz yok. Eve gelince üstünü degistirmeden oturuyor yatağa giriyor. Corona ciktida gelir gelmez üstünü degistiriyor. Cok daginik yediginu oyle birakiyor. Bugun temizlik yaptim cekirdek yerken sofra bezi ser diyorum dinlemiyor. Haftada 1 dislerini fircaliyor soylememe ragmen ondan sornada neden beni opmuyorsun diyor suratina tiksiniyorum senden dedim. Annesine sikayet ettim oda benim oglum temizdir diyor.Millet baska konulardan kavga eder bizim haftanin 4 günü kavgamiz temizlik. Daha dikislerim duruyor tam iyilesmedim bebekte var hergun temizlik yapamıyorum diyorum anlamiyor. Beni sevmiyor mu yoksa hizmetci olarak mi görüyor anlamadim. Annemin evine gidicem nerdeyse bu kadar pislige tahammül edemiyorum. Titiz falanda değilim. Sadece evim temiz kalsin istiyorum. Mutfak havlusuna ayak mi silinir ya. Benim bornozum 6 ay yikanmasin bembeyazdir onun bornozunu her ay yikiyorum kapkara. Dus aldigi kesesi beyaz beyazliktan grilige terfi etti. Napmaliyim akil verin.