Eymensmomm Hazal89 zaten banyoda değil küvetinde odada yıkıcaz o yüzden zorlanırmıyım diyorum ilk cocuk şimdi toyuz becerebilirmiyz bilmiyorum ama istemiyorum da yalan mı söyleyim..bide agzımdan yanlış bi kelime çıkar alınır elini ayağını tamamende çekebilir 🤨
Hazal89 Eymensmomm bende kendi küvetinde yıkadım 5-6 kere sonra kucağımda yıkadım en rahatı ama beceremem yalan söylemeyi diyorsan başka bir önerim yok 😌
Ssevey Eymensmomm Hayır cnm ya çok saçma bir mantık anlar falan yok sen suyunu hazırla ben suyuna attım de ben kızımda öyle yaptım tuzlayalım diye tutturdu kaynanam ben attım dedim minicik attm
Eymensmomm LiTeraRy bakalım bizde nasıl olacak durum ya cocugumu gizli gizli yıkıcam 🥰 yada tuzlatmıcam uyararak anlayacakları dilden..🤔🤔
LiTeraRy Eymensmomm suyunu sen hazirla canim zorla tuzlucak tuz atacak degil ya o tuz atarsa falan dok suyu tadina bak hic birsey deme suyu direk dok tekrar hazirla anlar ozaman bisey dersede niye doktun falan diye sert bir dille suya tuz karismis kim karistirdiysa artik dersin 😁🤭😜
Ssevey Eymensmomm Sakın izin verme Allah korusun öyle çok bebek yandı lütfen kibar bi dille söyle anlamıyosa da sert davran bebeğinden değerli değildir herhalde cnm
Hazal89 LiTeraRy iyi yapmışsın bana böyle bir teklifte bulunmaya kimsenin gücü yetmez yapıştırırım lafı uzaklaştırırım valla herkes kendi işine baksın 😉
LiTeraRy Hazal89 aynen oyle usteledi biraz tersleyince sustu tamam dedi banyosundada hep basindaydim annemle 2 si yikadilar ama surekli kontrol ettim suyunda tadina baktim gizli gizli atar falan diye 🤭
Dogavesultan Eymensmomm ben tuzlamadım ama ilk banyosunda suyuna pekmez ve kaya tuzu eritip koymuştum sadece çok az
Defnemm22 Eymensmomm babanem beni ve abimi tuzlamış ikimizde hiç ter kokmayız,😂 ama ben kızıma yapmadım öle şeylere inanmıyorum
BalAnneeee Eymensmomm sakın yaptırma. Benim annem ve kayınvalidem de ısrar etti. Ben istemiyorum çocuk benim değil mi dedim yaptırmadım. Karşı çıktım. Kokarsa da bana koksun dedim. Kokar mokar tok tutar de 😂
Hazal89 LiTeraRy 😌😌 iyi yapmışsın herkesin doğrusu düşüncesi kendine kendi yavrulamızda söz hakkı tamamen bizde ben kimseye bırakmadım kendim yıkadım en başından beri biliyor muydum yok ama alışıyorsun
Deletedmom133 Eymensmomm istemiyoruk degilde yapamazsin demelisin oyle bir hukmu yok bizde iyiyiz ama cocuk la ilgiki hicbirseye mudehale edemz