Eymensmomm Tosbigim kesinlikle öyle birde bana diyorki ablanda yıkamak istiyor yani görümcemden bahsediyor bu benim bebeğim ya hastalık zamanı kimse gelmesin derken bişeyler çıkarıyorlar 🤬🤬
Rumeysa-Y Eymensmomm kesinlikle tuzlama kaynannada çok ta yüz verme bende yeni anneyim bebeğim daha iki buçuk aylık kaynanam daha hamileyken tuzluycam felan dedi ben ozmandan tepki mi koydum izin vermedim ama ilk banyosunu yaptırırken kollarını çevirdi ben görmeden o gün çok üzülmüştüm bebeğimin canını acıttı diye tartıştım bebeğimi ona daha vermedim bonyosunu ben yaptırıyorum o günden sonra.. Eskide kalmış çağıl şeyler…
Eymensmomm Rumeysa-Y yani öyle bende onu söylüyorum oğlunu tuzladınmı dedim ayakları hala kokuyor damışıp kaldı 😅🤦🏻♀️
Eymensmomm Deletedmom133 bende sinirimden çatlıcam yaptırmak istemiyorum gelin kaynana olarak iyiyz ama cocuk yüzünden kapışmayız umarım
Hazal89 Eymensmomm kapışabilirsin yıkamıyorum günü gelmedi de sorduğunda ben bugün yıkadım de banyo günlerini görmesin tabi aynı evde yaşamıyorsanız
Deletedmom133 Eymensmomm istemiyoruk degilde yapamazsin demelisin oyle bir hukmu yok bizde iyiyiz ama cocuk la ilgiki hicbirseye mudehale edemz
Eymensmomm Hazal89 aynı evde yaşamıyoruzda göbeği düşünce gelcekmiş hemen bi rahat yok valla 🤦🏻♀️🤬ya sabır bişeyde diyemiyorum ilk banyosu olcak cocugun destek amaçlı belki ama tuz olayına takıldım bide görümcem yıkamak istiyormuş bebegımı ne haddine ya kendi çocuklarına hiç bakmadan annesine bırakan insan benim bebeğimi yıkama gereği duymuş 🤬🤬🤬
Eymensmomm Oglunasikbiranne08 🥺🥺 istemiyorum hiç mis gbi kokuyor zaten bebek kokusu cennet kokusu yıkamak bile istemiyorum o kokusu dünyalara bedel 🙏
Mirayimran Eymensmomm bende yaptım ama tuzu güzel kokulu çiçeklerle karıştıp yıkadık yani çok güzel kokuyor
Hazal89 Eymensmomm sen yıka canım ben kendim yıkadım hep hiç zor değil söyleme göbeği düştüğünü zaten herkes evde olmak zorunda ben yıkadım bugün de özellikle gelecekleri gün varsa aldım yıkadım gerek yok kimseye kendi bebeğimi ben yıkarım tuz muzda istemiyorum de tepkini koy sonra istedikleri her şeyi yaparlar sakın izin verme senin evine gelip zorla banyoya sokacak değiller
MayneymisAltintop Eymensmomm linç yemeyeyim ama ben tuzladım. Yani tuzladım dediğim yıkama suyuna bol tuz attım. Kırkı çıktığı günde koltukalrı,ayak,boyun gibi yerleri azıcık tuzla ovdum hemen yıkadım. Açıkcası 10 çocuğum olsa hepsine yaparım
Mirayimran Eymensmomm yoo niye yansın tuza gömmüyoruz ki 😂 kum düşünün incecik hatta un gibi aktardan inceltmişler içinde karanfil papatya var öyle yıkama suyuna koydum yıkadık bu kadar tuzu direkt temas ettirirseniz yanar vücudu tabi kayınvalideniz nasıl tuzdan bahsetmiş bilemem
Eymensmomm Hazal89 zaten banyoda değil küvetinde odada yıkıcaz o yüzden zorlanırmıyım diyorum ilk cocuk şimdi toyuz becerebilirmiyz bilmiyorum ama istemiyorum da yalan mı söyleyim..bide agzımdan yanlış bi kelime çıkar alınır elini ayağını tamamende çekebilir 🤨
LiTeraRy Eymensmomm hayir tuzlatmadim asla zararli cunki varsin ter koksun o bana mis kokuyor bu riski alamadim ☺️