Bebek1234 Ebruliolmak biraz daha dur şu illetten kurtuluruz inşallah. Ama dinleme eşini sonra pişman olursun bir babanın en doğal hakkı evladını torununu görmesi. Baban ne kadar kızarsa kızsın yumuşar sizi görünce
Ebruliolmak Bebek1234 insallah zaman zaman ümidim kesiliyor birdaha kapisina gitmiycen diyorum ama dayanamiyorum bi dünyaynin öte tarafida var diyorum hep
Ebruliolmak BeyruhaT annemin maddi durumu iyi olmadigi icin mutfak masrafinda yari yariya yardim ediyorum bazen yqpiyorum gel ye diyorum o yüzden BeyruhaT
BeyruhaT Ebruliolmak allah nasil biliyorsa oylr yapsn. Yarin hangimizin ne olacagi belli sanki o hic yaslanmayacak. Rabbim sabit versn kardesim ama o kadr ozlediysen al onlemlerini git gor babani dinleme kocani kolesi degilsin sen onun.
Ebruliolmak gvnkbr kayinvalidemlere söyledim bundan 3-4 ay önce, bana önce kendin konus babanla sonra götürmesini iste dediler, amca ve halan önemli degiller gitmesenizde olur dediler.. 😞
Ebruliolmak Eminetavsan 😢 basiniz sagolsun. Kendi dayisi girtlak kanseri ve her hafta sonu virusden önxe hastaneye giderdi kendi isimizi halletmezdi ne alisveris ne baska birsey.. bana bisey olursa vicdan azabi cekersin diyodu. Aynisini bende söylicem dedigin gibi
Ebruliolmak Eminetavsan evliligimiz öyle bir hale gelmiski beni umursamiyo bilmiyorum belkide hep böyleydi ben anlayamadim simdi aile özlemim oglumla beraber daha cok cogalinca anladim herseyin kiymetini aileyi herseyi ..
Ebruliolmak BeyruhaT öyle yapcam mecbur artik kafama koydum tek basima gidecem allaha emanet napalim ölümlü dünya bugün vaeiz yarin yokuz 😞