Eslem45 12 sene sonra anne oldum 😢 bebegım bır gece yanımda kaldı oda sezeryanlıydım dogru duzgun bakamadım bile sabah kan aldılar sarılık var dedıler 18lerde kan uyusmazlıgına baglı sarılık dedıler ve hastane dolu oldugu ıcın sehır dışına baska hastaneye nakil ettiler bır hafta boyunca sarılıgı düsmedı sarılık nedeni arastırıldı idrar yolu enfeksiyonu cıktı 11 gundur yatıyor esimin islerı durmus elımızde avucumuzda bır sey yok sadece bebegım anne sütü ice bılsın dıye 2.3 gunde bır gidip süt bırakıyorum en son gıttım 4.5 gune yetecek süt bıraktım dün bıraktım bu gun aradım sütunuz bitti dedıler nasıl biter dedım bebegım saat bası icmıyor içse bile gene bitmesi imkansız kızdım dedım baska bebeklere veriyorsunuz hemsıre benı cagırıyolar deyıp kapattı yarım saat sonra tekrar aradım baska hemsıre actı dedı dün sütunuzü verdıgınz hemsıre yı aradık demis bazı sütlerın rengî degısıkmıs rıske koymamak ıcın atmıs dedı 😢bebegımin nasibinı atıyorlar mama veriyoruz dedıler ne olur dua edin ne olur bebegıme ên kısa surede kavusayım🤲 daha hîc emzıremedım bile virüsten dolayı attıklarını düsünuyorum cunku ilk bana dedıler virusten dolayı süt almıyoruz sonra tamam aliyoz dedıler
Defneannesi_ Eslem45 Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz iyileşmiş bir şekilde 🙏🏻🙏🏻
[silindi] Eslem45 Başka bebeklere vermeleri yasak nasıl atabilirler ya sütün rengi nasıl değişir. Bence Bi karışıklık var peşini bırakmayın gerekirse şikayet edin zaten verdikleri en fazla 50 cc. Geçmiş olsun Allah tez zamanda kavuştursun. Benim bebeğim de kaldı şimdi çok iyi ❤️
Mom10 Eslem45 Hiç güven verici bir durum değil kesinlikle bebeğinizi oradan alıp daha güvenilir bir sağlık kuruluşuna götürün ya da yoğun olmayan bir özel sağlık kuruluşuna götürün.Benim de kızım yoğun bakımda kaldı sarılık ve kanda enfeksiyon vardı fakat ben asla taburcu olmadım misafir anne odasında kaldım ve her 2 saatte bir emzirmek için gittim.Siz de bu konuda talepte bulunabilirsiniz.Çok geçmiş olsun merak etmeyin bebeklerin çoğu bu durumu yaşıyor atlatacaktır üzülmeyin.🌺
Prensescik Eslem45 bnim kızımda yattı hastanede ameliyat oldu o kadar süt sağdım hemşireye normal buzdolabına koymuşlar 3 gün geçince daha kullanılmadığı için kaç poşet sütümüde atmışlar sinir olmustn zorla süt çıkarıyodum kızıma faydası olsun diye öyle yapmışlar kızmıştım bnde anlıyorum seni canım
fistikcisahap Siz yine de sağmaya devam edin ve poşetleyip dondurucuya atın bence inşallah bebeğiniz evinize geldiğinde benmari usulü verirsiniz şimdi mahrum kalsa da sonrası için biriktirin üzülmeyin canınızı sıkmayın sütünüz kesilmesin 🙏 çok geçmiş olsun sağlıkla çıksın inşallah kuzucuk
KitapKurduAnne Rabbim tez zamanda şifa versin ,içim acıdı okurken . Sağ salim kavuşun ,bol bol emzirin inşallah güzel günlerde .😔😔
[silindi] Eslem45 Korkmayın lütfen ama süt getirdiğinizde işin aslını öğrenin bellii Bi karışıklık oldu. Böyle Bişey yapamazlar sütleri hemşireler alıyor, bebeğe doktor bakıyor kötü ilgilenme gibi Bi durum olmaz
Z-uma Eslem45 ahh canım bebeği kuvezdeki annelerin en büyük korkusu 😭bende çok korkardım bişi diyemezdim😔
Oglunasikbiranne08 Eslem45 her hastane de olması lazım ama ya. Bi de özel yani. Benim oğlum devlette kaldı you un bakımda bende onla beraber kaldım anne misafirhanesinde.
DemirAlpinAnnesi Eslem45 anne sütü zaten bebeğin neye ihtiyacı olursa o renkte olurmuş bana yoğun bakım hemşiresi öyle söylemişti ben de neredeyse her götürdüğmde farklı renklerde goturuyordum ve hiç bir sorun olmuyordu bence de bir araştırın Umarım tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize 🤲🙏
MarlaSinger Eslem45 toplam kaç cc bıraktınız ? Ben günde 600 cc bırakıyordum. 3 günlük yetmesi için 2000 cc ye yakın vermeniz lazım. Oğlum 16 gün yattı yenidoğan yoğun bakımda. 16 gün süt yetiştirdim gece gündüz sağdım. Gündüz gidip götürdüm gece eşim götürdü. Yetmemiş olabilir ama günde 8 kez veriyorlar. En az 60 cc den hesaplayın. En fazla 80-90 o şekilde götürün. Bir de ne alaka virüsle anne sütünün? Sütü hemşireler mi içiyor sanki? Başkasına vermezler atmışlardır. Rengi değişik derken kanama falan oldu mu göğüs ucunuzda? Bazen çok kanlı bırakıyorlar bizzat şahit oldum. Onları atıyorlar
metay5 Eslem45 kesinlikle şikayet edin böyle bişeye hakları yok hakkınızı arayın gerekirse başhekime kadar gidin nasıl renginde sıkıntı var ilk sağdığınız sütler Zaten beyaz olmaz turuncuya yakın bi renktir oda bebek için ilk alması gereken en büyük nimet başka çocuklara vermelerine hakları yok sizden izin alıp belki olabilir ama öyle bişeyin olacağını da sanmıyorum benim bebeğinde kaldı 10 gün buzluğa atıyolar ordan çıkarıp ısıtıp vereceklerini hiç sanmıyorum ama günahları boynuna
Usakliomer Eslem45 canim arkadasim medikalparkta dogum yapmisti hemsirelerin anne sutlerini isitmayla ugrasmamak icin direk atip mama verdiklerini ogrenip cok üzülmüştü hatta dava mava acmayi düşündü sonra atmislar zaten bebegim kolostrumu icememis dava acsam nolacak ugrasamam deyip vazgecmisti
Rrraaaiiinnn Usakliomer benim yegenımde su 6 gundur kuvezde bizimde korkumuz balam zorl a sut sgaıyor 2 saatte bir geceleri uyuyakalıyorum sgaarken yorgunluktan lohusalıgını anlayamadı dusunuyoruz atıyorlar mı sutunu diye Allah korusun yarabbım atıyorlardı eger cehennemde yanmayı beklemeden bu dunyadan yansınlar ıns beddua kotu bısey ama insanın ıcını yakıyorlar kimseye Guven yok arıyoruz bilgi almak ıcın burnundan nefes veriyorlardı boruları cıktı mı diyoruz cıkabılır deniyor doktor konustuk sonra cıkardı dmeıs hemşireler Bı afra lı tafralı sartları bu olaylarda zormuş ıyı ama benim verdıgım parayla maas alıyorsun aptal insan ve karsınd abi anne var daha odkunamadık bile anlayıs lazım yoksa bu meslegı yapmayacaksın ınsnalık bıtmıs artık gercekten
Elazumra Eslem45 bende yeni dogan yoğun bakım hemşiresiyim o yüzden dedim o zmn sorumlu hemşireyle görüşün derim Anne sutlerini işitmiyoruz beslenme saatlerinden önce çıkarıyoruz başına koyuyoruz oda ısısında veriyoruz
Elazumra Eslem45 birde kaç cc besleniyor total ne alıyor bunu da bilmek lazım çabuk bitebilir sizin evde verdiğiniz gibi olmuyor og.ile beslendikleri için o yüzden sorumlu hemşireyle görüşün bebegin aldığı miktarı öğrenin
Burakselim45 Eslem45 o hastaneden nefret ediyorum arkadasim dogumda olumden dondu o hastane ilgisiz adam gibi ilgilenmiyorlar orda dogum yapicaktim vazgectim