Sevdasoylu Mom090 yazdığınız doğru değil. Ben almanyada yaşıyorum ve hala çalışıyorum sokağa çıkma yasağı olduğu halde. İş gitmek için evden çıkabiliriz ve toplumun büyük bölümü hala çalışıyor.
Mom090 tgbmhr yani doktorla konuşup takviye vitaminde versen bağışıklığı için dediğim gibi Demir ilacı ve vitagil kullanıyoruz biz 1 yaşında yoksa maşallah iyi besliyorsun 🧿
tgbmhr Mom090 o takviyelerde alerjik reaksiyon yapıyor o yüzden doğal yolla bağışıklık yükseltiyoruz ama bagısıklık düsük suan cunku egzamalarından anlıyorum
Sevdasoylu Mom090 tamam bende onu diyorum dışarı çıkma yasağı çalışma hayatını kapsamıyor, herkes işinde gücünde evde oturmuyoruz yani. Ama tabi çalışmayanların her türlü giderlerini devlet karşılıyor.
Mom090 tgbmhr pardon bunu görmemişim evet o zaman gıda destekli gideceksin tahin-pekmez ,üzüm kurusu,soğan fln
Mom090 tgbmhr 🙁 Allah yardımcın olsun içini ferah tut hiç bişeycik olmaz ☺️ Sen güzel güzel besliyorsun onu koruyorsun büyüdükçe alerjileri azalır belki öylede olabiliyor
monna tgbmhr Allah yardımcınız olsun 😔 ne zaman ortaya çıktı rahatsızlığı? Bol bol meyve yesin. Yaptığınız ilikli kemik suyu çorbaları ve soğan sarımsakla inş güçlenir bağışıklığı
tgbmhr monna 1 aylıktı farkettik meyveleride kısıtlı yiyor turunçgiller yasak asit oranı fazla olanlar yasak kabak egzama tetikliyo
tgbmhr monna süt alerjisi geçti 11 aylıkken şuan sarımsaklı yoğurt cacık falan yediriyorum çorbalara ilikli kemik suyu koyuyorum onuda babaannesi yapmıstı kurban bayramında
Bilge12 Olen 10 aylik bebekte losemi hastalugi varmis kizlar vefat sebebi binevi oymus yenidoganinda annesi covid 19 mus karninda bebege de gecmis bu kadar dayanabilmis yavrucak 😣
sebnemrah Deletedmom55 Çocuklara bulaşmasın ya inşallah bulaşmaz Amerika ile bir tutmayalim onların beslenme şeklide biz gibi değil biz çocukları nasıl sakiniyoruz onlar bizim Kadar dikkatli değil