Oglunasikbiranne08 Dunyamsensn2008 virüsten dolayı bulaşmış babasına. Durumu kritikti. Annesine de test yapılacaktı
karalim Başınız sağolsun.. sanırım çok çabuk ilerledi daha şimdi yoğun bakımda diye mesajınızı okudum Allah rahmet eylesin çok zor
17062019 Aynur83 bugun aklimdan gectiniz Cok uzuldum basiniz sagolsun cok uzuldum.ben bile psikolojik olarak iyi degilim.sizi dusunemiyorum suan😥😥
Deletedmom143 Aynur83 Biraz tuhaf geldi bana postunuz. Basınız sağolsun mekanı cennet olsun sabırlar diliyorum Sizede.
Mavisim Deletedmom143 banada tuhaf gunlerdir burda babasinin durumundan bahsediyor kusura bakmayinda aile fertlerimden biri boyle tehlikeli bo viruse yakalansa buraya giripte yazacak kafam olmaz!?
Aynur83 Deletedmom143 Allah razı olsun Yinede tuhaflık yoktu sadece herkes dikkatli olsun diye yazdım o postları
Misirekmegii Aynur83 başınız sağolsun mekanı cennet olsun. Cenaze işlemleri nasıl olucak acaba. Gerçekten kimseyi yaklastirmayacaklarmi of çok zor cok😔
Aynur83 Misirekmegii kimseyi yanaştırmadılar rabbim kimseye vermesin böyle bişeyi cok zor acımızı bile yasıyamadık paylasamadık sarılıp aglayamadık birbirimize